Kitapçıdan Telefon Almak

Merhaba,

Idefix nasıl oluyor da bu telefonu ortalama fiyatının bu kadar altında satıyor? Daha önce idefix.com’dan telefon alan var mı? Garantisi hakkında hiçbir bilgi yazmamışlar.

Aynı telefon Media Markt’ta 2500 TL civarında. Vatan Bilgisayar ve Teknosa’da da durum bu (outlet ürünü olmayan kategorilerden bahsediyorum). Çok şüpheye düştüm, ürünün yurt dışı fiyatı zaten 420-450 dolar civarı. Böyle bir şey nasıl olabilir?

https://www.idefix.com/Elektronik/Xiaomi-Redmi-Note8-Pro-64Gb-FGreen-6Gb-Ram/Telefon/Cep-Telefonlari/urunno=0001849864001

İdefix birkaç yıldır sadece D&R’ın bir alt kolu bildiğiniz gibi. O yüzden çok da şaşılacak bir şey yok aslında.

https://www.dr.com.tr/Elektronik/Xiaomi-Redmi-Note8-Pro-64Gb-FGreen-6Gb-Ram/Telefon/Cep-Telefonlari/urunno=0001849864001

1 Beğeni

güvenilir mi sizce? yâni sadece garanti konusunda şüphe ettim. çok mağdur ediyorlar insanları,elektronikciler bile mağdur ediyor. o yüzden sordum aslinda ama TR garantili olmayan bir ürün satacak kadar da saçma bir site değil idefix degil mi? yine de buradan sormak istedim. belki idefix üzerinden elektronik alanların tecrubeleri vardır diye.

Ben D&R dan elektronik ürün alışverişleri yaptım ve sorun yaşamadım. Rahatlıkla alabilirsiniz. Hatta JBL kulaklığımı 2 kere değiştirdim. Fatura olunca hiç sorun çıkarmıyorlar.

1 Beğeni

tesekkurler oyleyse. almak icin degil fiyat arastirmasi icin bakiyordum. sorun cikarmiyorlarsa cok iyi. takip etmek lazim.

Kırtasiyelerde bisküvi çikolata bile satılıyor artık. Bence sorun olmaz.

1 Beğeni

Garantiyi kim veriyor göremedim ama bu telefonun evofon fiyatı da yaklaşık bu.
Xiaomi Türkiye garantili mi onu ögrenin bence.

1 Beğeni

Resmi distribütör garantili olarak görünüyor. Sorun olmayacaktır ama yine de müşteri hizmetlerini arayıp garantisini onaylatın idefix müşteri hizmetlerine. Ve tavsiyem kargocunun yanında açın paketi ve telefonu çalıştırıp inceleyin.

1 Beğeni

Garantisi vardır mutlaka ama resmi distribütör garantisi mi onu öğrenin diye yazdım. Satış sayfasında ben de göremedim. İthalatçı garantisi olsa veya GENPA vb olsa yazarlardı
Muhtemelen Evofone Xiaomi resmi distribütörün telefonu ama satın alma öncesi telefon edip sormak mantıklı olabilir.

Aynı renk ve model Hepsiburada aynı fiyat oraya da bakabilirsiniz.

turkiye garantisi yokmuş. sizin bir altinizdaki mesajdaki arkadaş fark etti.

Resmi distribütör garantili Xiaomi Türkiye garantisi demek oluyor.
İthalatçı garantisinde garanti yurtdışından getiren firmada oluyor.

Özellikler kısmı alfabetik sıralanmış G harfinde yazıyor garanti türü.

neyse alamam zaten şu an :slight_smile: merak etmiştim ve öğrenmiş oldum. kartı müsait olan alsın telefon çok iyi ve fiyat da mükemmel.

1 Beğeni

Telefonun çipseti MTK bence hiç bulaşmayın acayip ısınan ve batarya tüketen bir işlemci. Muadili olan SD 7XX seviyelerinde işlemciler barındıran telefonları düşünebilirsiniz. Hem daha küçük nanometreli oluyorlar.

teşekkürler

Hala pahalı ama ederi 1300’den çok etmez. Garanti zaten Türkiye de farazi, malum yollar ile 1200-1300"e alınır.

malum yollarla nasıl 1300’e alinır? mesaj atılabilse keske merak ettim.

1 Beğeni