Kitaplardaki Çeviri Sorunları

Şu an Büyük Defter/ Kanıt/ Üçüncü Yalan eserini okuyorum. Ekşi sözlükte yazılan yorumu gördüğüm zamandır beri kafamı kurcalıyor. Sansürlü metin olduğundan bahsediyor bir kullanıcı. Araştırarak İngilizce olarak basılmış bir halini buldum. Ekşi sözlükte yazan bir örnekle karşılaştırdım ve evet cümleler çevrilmemiş. Fakat şöyle karmaşık bir durum var ki tarif bile edemeyeceğim bir olay var bu çıkarılan cümlelerde. İlk çevrildiği tarihleri düşündüğümde çıkarılması bir nebze kabul edebilirken yeni baskıda olmayışını anlayamadım. Sansürsüz baskı tabiri ile şahsen basılabileceğini düşünüyorum.
Ekşi sözlükte yazan kişi kadar dolandırıldım gibi hallere bürünmedim elbet fakat ciddi bir muallakta kaldım.

A dog arrives. It’s our dog. She takes him in her arms and rolls with him in the grass.The dog barks, gets loose, shakes himself, and runs off. Harelip calls him gently as she strokes her sex with her fingers.The dog comes back, sniffs Harelip’s sex several times, and starts to lick it. Harelip spreads her legs and presses the dog’s head to her belly with both hands. She breathes verydeeply and wriggles.The dog’s sex becomes visible, it gets longer and longer, it is thin and red. The dog raises his head andtries to climb onto Harelip.Harelip turns over, she is on her knees, she offers her backside to the dog. The dog places his frontpaws on Harelip’s back, his hindquarters trembling. He feels around, gets closer and closer, putshimself between Harelip’s legs, and sticks himself against her buttocks. He moves very quickly backward and forward. Harelip gives a cry, and after a moment she falls on her stomach.The dog walks off slowly.Harelip lies on the ground for a while, then gets up, sees us, and blushes. She shouts:“Dirty little spies! What did you see?”

Burası bulduğum İngilizce kısmı ve rahatsız olabilecek kişiler için blurladım.

Bu da dördüncü ve yeni baskıdan.

Sizin söylemek istedikleriniz var mıdır?

13 Beğeni