Kitaplığımı Boşaltıyorum (Bilimkurgu & Fantastik)

Otostopçunun galaksi rehberi serisi, alfa yayınları, 6 kitap
Lev Grossman, Büyücü serisi 3 kitap, Pegasus
Dirk gently serisi, alfa yayınları, 2 kitap
Ayrıntı yayınları bilimkurgu serisi, 5 kitap
Prospero kitaplığı 4 kitap
Yerdeniz serisi 6 kitap, metis yayınları
Değiştirilmiş karbon serisi 3 kitap, ithaki yayınları
Andy weir, marslı ve artemis, ithaki
Bir iz bırak, veronica roth, artemis
Kara prizma 1, brent weeks, ithaki
Goblin kral, katherine addison, ithaki
İmparatorluğun efsaneleri serisi 2 kitap, michael j, sullivan, ithaki
Bıçağın kendisi, Joe abercrombie, ithaki
Martha wells, katilbot serisi 4 kitap, ithaki
Karın tidbeck, amatka - zeplin
Geliş, ted chiang
Ann leckie, Adalet & kudret & merhabet, ithaki
J.R.R tolkien, Gondolin’in düşüşü, ithaki
Witcher 4 kitap set, kutusunda
Hugh howey, silo serisi, 3 kitap, Monokl
Asimov, vakıf serisi 3 kitap, kutusunda (ambalajlı)
Tolkien mirası, 5 kitap kutusunda
Eion cofer, ve başka bir şey Daha, alfa yayınları
Sendrom, John scalzi, ithaki,
Uzun dünya- uzun savaş, pratchett & baxter, ithaki
Robert charles wilson, dönüş üçlemesi, ithaki
Ilahi kentler üçlemesi, Robert jackson bennett, ithaki
Alastair reynolds, Toplu öyküler 1-2, indie
Asimov galaktik imparatorluk serisi, ithaki
Tolkien, beren ile lüthien, ithaki
Ithaki bilimkurgu serisi 1-52 set (yüzyılın en iyi bilimkurgu öyküleri satildi)
İthaki karanlık kitaplık serisi 1-29 set
Metro serisi 2033 & 2034 & 2035, Panama
Ernest cline, armada & Başlat, Dex
J.K rowling, fantastik canavarlar & Çağlar boyu Quidditch, Ozan Beedle’in hikayeleri, YKY
11 doktor 11 öykü, ithaki
Ithaki modern serisi 1-19 set
Cehennem makineleri 4 kitap set, Philip reeve, On8
Bioshock rapture şehri
H.G. Wells, Gölgeler içinde Rusya, Ağrı dağı yolcusu kalmasın
Philip k dick Bay Uzay gemisi
Philip k dick, 8 kitap set
* Sondan bir önceki gerçek
* Uzay piyangosu

• Alfa ayının kabileleri
    * Kozmik kuklalar
    * Elektrikli düşler
  • Galaktik çömlek tamircisi
  • Uzaydaki Çatlak
    * Gelecek seneyi bekle

Ejderha kitabı, karagarga yayınları
Başka dünyalarda canlı mahlukat var midir, karagarga
Kara Çınar serisi, ilk 4 kitap
Neil Gaiman serisi 6 kitap set

• Amerikan tanrıları
  • Yokyer
  • Mezarlık kitabı
  • Yolun sonundaki okyanus
  • Koralin
  • İskandinav mitolojisi

Fiyat olarak en ucuz internet fiyatlarından %50 indirimli olarak düşünüyorum. Ekstra indirim de sağlanabilir. Siz kaç verirsiniz onu yazın yakın bir miktarda anlaşırız. Benim için önemli olan fiyattan ziyade kısa sürede elden çıkarabilmek. Kargoyu alıcı öder. Setler bozulabilir, yazması kolay diye o şekilde listeledim.

2 Beğeni

Setleri ayrı ayrı satmayı planlıyormusun?

Hangilerini istediğinizi yazarsanız ya da mesaj atarsanız ona göre cevap verebilirim. Ama neden olmasın? Bu haftasonunu şehir dışına çıkacağım o zamana kadar maksimum miktarda küçülmek istiyorum kitap yığınını.

Merhaba, Tolkien Mirası için ne düşünüyorsunuz?

1 Beğeni

En ucuz 1200 var Nadirkitapta, sınırlı edisyon ve kutusunda olduğu için 750 diyebilirim.

1 Beğeni

Üstat merhaba, en ucuz internet fiyatından %50 indirimli her koşulda geçerli mi? Şu an İlahi Kentler üçlemesinde 3 al 2 öde var amazonda. 3 kitap 390 liraya geliyor. Gerçi bu bir kampanya fiyat değil ama denemekten zarar gelmez. Bu durumda siz bu fiyatın yarısına satar mısınız? Yanlış anlaşılmasın sunmuş olduğunuz güzel indirim ve amazon fırsatı üzerine yazayım dedim. Bu durumda Alastair Reynolds 1-2 ve Amerikan Tanrıları kitaplarını da alabilirim. AR 1-2 nadirkitapta 15+76 liradan satılıyor. Amerikan Tanrıları da amazonda 220 lira.

Modern klasiklerden Madde- 22 ve Mccarty kitaplarını da alabilirim. Hatta karanlık kitaplıktan eksikler var onları da alabilirim. Hatta tastamam 7 modern, 7 KK, 2 Reynolds, Amerikan Tanrıları, 3 İlahi Kentler diyebilirim. Toplam 20 kitaptan kurtarabilirim sizi. Tek sıkıntı amazonun sürekli değişen fiyatları :sweat_smile:.

Diğer kitapları almasam sadece İlahi Kentler özelinde 3 al 2 öde fiyatı ile kargo ödeyerek sizden alacağım fiyat aynı olur sanırım. Bu arada bu kampanya bugün için geçerliymiş.

2 Beğeni

Uygundur hocam. Siz istediklerinizi (modern, KK da dahil) özel mesaj atarsanız fiyat konusunda anlaşırız o sıkıntı olmaz. Dediğim gibi kitaplığı kendimle birlikte götürmem mümkün değil. Hızlı bir şekilde elden çıkarmak istiyorum, sonrasında da satışı aileden birilerine devredeceğim gönderimi onlar yapacak. Yok fiyatına gitmesin ama hızlı da bitsin arasında bir denge bulmaya çalışıyorum.

Bu arada gönderimleri PTT kitap kampanyası ile yapıyorum, daha uygun öneriniz varsa dikkate alabilirim.

PTT sitesinden;

Şirketimizce kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi, eğitim ve kültür alanındaki gelişmelere katkı sağlanması amacıyla, ticari olup olmamasına bakılmaksızın muhteviyatında kitap, dergi, mecmua, gazete, fotokopi ile çoğaltılmış ve diğer yayın materyalleri bulunan tüm gönderiler için 0-1 kg/desi aralığı için %50 genel indirim, 1 kg/desi üzerinde ise %30 oranında genel indirim uygulanmaktadır.

Tolkien mirasıni Hobbitsiz satmayı düşünür müsünüz?

İyi günler hocam, İlahi kentler setinin fiyatı nedir?

Hocam arkadaş foruma uğramıyor ne zamandır. Satılan kitapları çıkarmamış listeden çünkü İlahi Kentler serisini ben almıştım.

1 Beğeni

Oku bitir onu bence, sonra Foundryside’a başla,2.yi beraber okuruz. :face_with_hand_over_mouth:

Bu aralar Kara Prizma okuyorum. İlk kitabın bitmesine az kaldı. Ithaki 5. kitabı basana kadar hepsini okumayı düşünüyorum. Sonra Sissoylu 2. çağ var önümde sonra Malazan 4.

Foundryside’ı da listeme ekledim ama yakın zamanda sıra gelmez hocam ama yazarın Vigilance diye bir novellası varmış onu okuyabiliriz.

Türü bk, korku, distopya, gerilim maşallah yok yok.

Şöyle bir konusu var.
The United States. 2030. John McDean executive produces “Vigilance,” a reality game show designed to make sure American citizens stay alert to foreign and domestic threats. Shooters are introduced into a “game environment,” and the survivors get a cash prize.

The TV audience is not the only one that’s watching though, and McDean soon finds out what it’s like to be on the other side of the camera.

2 Beğeni

Güzel duruyor, okuyalım bir ara. :+1: Ne yazsa okurum dediğim yazarlardan olmak üzere kendisi zaten.

1 Beğeni