Tamamdır hocam
20
PTT kitap kargosunda gramına göre değişiyor 300 gram ve altı 5 TL 300-500 arası 7 TL geri kalan ağırlıklarda normal fiyata %30 indirim diye biliyorum.
Felsefe kitabı, gökyüzünü tanıyalım ve ülkelerin tarihi ve antik Yunan ve bilim güzeldir ne etti hesabımız?

Mesajda iban atabilirsiniz.
Gezegenler kitabını ayırabilir misin? İban da rica ediyorum.
Ölmeden önce türkiyede görülmesi gereken yerleri ayırmanız mümkün mü?
Merhaba hocam .Felsefe kitabını sizden önce başkası istedi ona ayırdım eğer almazsa size haber veririm .diğer dört kitap duruyor ,onları almak isterseniz fiyatları gökyüzünü tanıyalım 25,ülkelerin tarihi 40,bilim güzeldir 10,antik Yunan 55 tl olmak üzere toplam 130 tl +kargo oluyor.
Merhaba ayırdım .İban atıyorum hocam .
Merhaba ayırıyorum .
@Buyifix’in vazgeçme ihtimaline karşı Antik Yunan için yedek alıcı olmak isterim. 
Tabikide eğer vazgeçerse size haber veririm hocam .
Başka kitaplar da yükleyecek misiniz?
Şimdilik yüklemeyeceğim ama kitaplıkta biraz daha yer açmak için ileriki günlerde ekleyeceğim .
Dm bakabilir misiniz?
Hocam merhaba aşağıdaki kitapları rezerve etmek istiyorum. Birkaç ekleme çıkarma yapma durumum olabilir yarına kadar. Fiyatlarını hesapladım, yanlış hesaplamamışımdır umarım. İki farklı adrese gönderebilir misiniz? Kabul ederseniz yarın havaleyi yapayım. İlk grup benim adresim iken diğer grup başka bir ilde psikoloji okuyan yeğenimin adresi.
Başlat, zamanı durdurmanın yolları, insan cephesi, öteki dünya, bilim-kurgu öyküleri, 1984, cennet çayırı, martı, yaşlı adam ve deniz, iç savaş, carol gömülmeden, teftiş, cerrah, otomatik piyano, 162
Düşüş, beyaz zambaklar ülkesinde, son şeyler ülkesinde, beni asla bırakma, rüyanın öte yakası, kırmızı pazartesi, cennetin doğusu, 89
Merhaba hocam tabi istediğiniz şekilde istediğiniz kitapları iki parça halinde gönderebilirim .Yalnız şu üç kitap satıldı onun dışında diğerleri duruyor .öteki dünya ,cennet çayırı ,kırmızı pazartesi .bu üçü satıldı hocam .şimdi onları belirtiyordum bende .
Tamam hocam kalan sağlar bizimdir. Yarın kesinleştirip yazacağım, bilgileri de o zaman paylaşırız.
Tamam hocam ben yazdıklarınızı ayırdım .İyi akşamlar .
Leonardo da vinci satıldı mı acaba? Şayet satılmazsa Tarih ansiklopedisiyle birlikte almak isterim
Merhaba ,leonardo da vinci satıldı malesef ama tarih ansiklopedisi duruyor almak isterseniz bugün PTT kargoya gideceğim size de göndereyim .