İleriki zamanlarda eklediğiniz yeni kitaplar olursa ve o zamana kadar tarih ansiklopedisi satılmazsa birlikte alırım .
Halaskar ve bilimkurgu öyküleri kitabını alabilir miyim?
Merhaba hocam bilim kurgu öyküleri satıldı malesef.
Çok teşekkür ederim forum 
Nerdeyse kitapların çoğu satıldı hepsini güzelce paketledim bugün PTT ile alıcılarına gönderdim.Bu arada her pakete bir hediye kitapta bıraktım ,umarım hediye bırakmayı unuttuğum yoktur .
Bu arada kim dedi PTT ucuzdur .Tüm kargolar 20-30 TL arası tuttu 
Tek kitap olursa kampanya geçerli demişti bana PTT’deki görevli. Onda bile en son 11 TL almışlardı. Ucuz bir şey kalmadı ülkede (ama alım gücümüz maşallah aşırı yüksek diye hissetmiyoruz bu pahalılığı, o ayrı).
Iğdırdan olacağını niye söylemedin.
Neyse canın saolsun sıkıntı yok. Güzel alışverişti.
Bunları nasıl taşıdınız ya?Ben şu orta boyların altında kalmıştım şahsen indirip kaldırırken 
Teşekkür ederim,keyifli okumalar şimdiden .
Hiç sormayın baya uğraştırdı,şimdiden keyifli okumalar 
Son cüret ile Halaskar ne kadar peki Halaskar 15 Di galiba
Çok tutmuş. Sürekli PTT aracılığı ile kitap yollarım ama henüz 20 liradan fazla ödediğimi hatırlamıyorum. 20 lirayı da tam set Harry Potter’da ödemiştim. Ben PTT’nin bu mantığını anlamıyorum. Kitap yolluyorum diyince hep ucuz yolladım ama her PTT personeli indirimi değişik uyguluyor. Ben anlamadım bu işi.
Paketlerin büyüklüğüne göre ortalama 10-15 lira ödemeniz gerekirdi. En azından benim ödediğim öyle.
Son cüret 10 TL olur hocam .
Bana bi tane Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri göndersen PTT ile. Ne kadar alıyorlar ben de merak ettim şimdi. Hem bi deneme yapmış oluruz.
1 kilo üzeri olunca tavan fiyat uygulanıyor dedi PTT personeli .Kitap olduğu için indirimli fiyat uyguladım dedi bide pek birşey demedim bende .Sanırım zam gelmiş kargo fiyatlarına.
Yollarım ama hayallerindeki gibi olmaz muhtemelen. 
Benim kitaplarım geldi. Hediye kitap için ayrıca teşekkür ediyorum @HAKOYETO
Rica ederim keyifli okumalar tekrardan 

Benimkiler de geldi ve tertemizler.Sandman için ayrıca teşekkürler şimdi tüm seriyi toparlamam lazım 

Rica ederim ne demek keyifli okumalar şimdiden