Kitaplığımızda Okunmayı Bekleyen Kitaplar

1000kitap da gördüm hoşuma gitti. Burada neden olmasın :slightly_smiling_face: Yazarak ya da benim yaptığım gibi görsel ile anlatabilirsiniz.

İlk paylaşım benden gelsin o halde. Buzdağının görünen yüzü bu, daha kitaplıkta da bekleyen bir dolu kitap var :sweat_smile:

18 Beğeni

Sen okuma hızınla çabucak bitirirsin de, seni acaba hangi dış minnaklar ajan diye yolladı aramıza onu merak ediyorum ben. Kimin yakını “okunmamış bu kadar kitabın varmış alma başka!” diyebilmek için bu başlığı açtırdı sana? :joy:

Konuyla alakalı olarak ise sadece “çok” yanıtını verip saklanıyorum.

7 Beğeni

Bitmiyor işte, devamlı yeni alınacak kitap çıkıyor :joy:

Herkes kendisini ifşa edecek, yok öyle çok deyip kaçmak :rofl:

3 Beğeni

Ben de sayı vereyim o halde. Görsel olarak hazırlamam çok zor. Kitaplığımda tahmini olarak 500 kitap varsa 300’e yakınını okumuşumdur.

5 Beğeni

İlla görsel olacak diye bir şey yok, kitapları yaza da bilirsin.

1 Beğeni

Melih baba bunlar kitaplikta degil ama , baslik ile icerik uyumsuz :blush:

2 Beğeni

Tam sayı bilmiyorum ama benim de çok okumadığım kitabım var kitaplıkta.

Şansıma son 1-1.5 yıldır eskisi kadar satın alacağım, okumak istediğim yeni kitap yayınlanmıyor. Evdekilerden devam edebiliyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

Kitaplıkta boş yer kalmadı, düşün işte :joy: Yeni kitaplık alınca görseli güncellerim :grin:

1 Beğeni

412 kitabımdan 191 tanesini okumamışım :sweat_smile:

1 Beğeni

332 kitaptan 201 tanesini okumamışım :smiling_face_with_tear:

:sparkles: Elbet bir gün hepsi okunacak ama ya kitapsız kalırsam diye (!) kitap almaya devam :sparkles:

2 Beğeni

Son zamanlarda doğru düzgün kitap almıyorum ama hala kitaplığım okuyamadığım kitaplarla dolu. 1,5 yıldır tam anlamıyla, zevk alarak kitap okuyamıyorum. Bir hevesle başladığım kitapları araya iş güç girerse, 1-2 hafta okuyamazsam kitaplara devam etmek gelmiyor içimden. Bunu kırmak için Zaman Çarkına başladım yeniden (gerçekten çok seviyorum :smiley:), ilk dört kitabı tamamen içine gömülerek okudum ama 5. kitabı 500 sayfa okumama rağmen araya bir hafta girince yarıda bıraktım. Bunları buraya yazmak doğru mu bilmiyorum, rahatsız ettiysem özür dilerim.

3 Beğeni

Kitaplığımdaki 1168 kitabın 362 tanesini okumuşum. Sürekli yeni alınan kitaplar nedeniyle %25 okuma oranı hep aynı kalıyor.

2 Beğeni

İçlerinden red country kitabını okuyorum şuan. Sessiz hastayı ise yeni okudum. Okunmadık birkaç(2-3 tane) kitabım daha var başka yerde ama onları en azından bu yıl okumam :sweat_smile: Daha da kitap alasım geliyor ama fiyatlar beni durduruyor xdd

2 Beğeni

Melih hocam biz iki cephede de savaştığımız için görsel koymaya kalksak yeni bir meslak icat etmiş oluruz. Ondan rakam bile vermeden çok diyebiliyoruz ancak. :grin: @Pyrewrath

2 Beğeni

İlk taşı günahsız olan atsın efenim, merak ettim hiç yok diyen çıkar mı diye. :smiley:

@Lorien_archers belli etme çok pls. :sweat_smile:

200 kadar var sanırım, totalde 700+. 1/3 çok da kötü değil sanki.

3 Beğeni

Benim kütüphanemde de 516 adet okunmamış kitap gözüküyor. Ama tek tek incelemem lazım programda bazılarını okunmuş olarak işaretlememiş olabilirim. Yine de bir farkındalık yarattı bende çok fazla kitap varmış okumadığım.

2 Beğeni

Buzdağının görünen yüzü :woman_facepalming:t2::joy:

6 Beğeni

Ne muzlu sizlere demek istiyorum. Benim gibi kitabın elektronik tarafında iseniz yanıt çok gösterilebilecek bir şey yok demek oluyor.

2 Beğeni

Saramago gördüm orada :yellow_heart: Keşke kitabı unutup tekrar okuyabilsem, çok güzel bir şekilde etkinliğini de yapmıştık burada :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben varım. :raised_hand: Okumayı bıraktığım için okunmayı bekleyen hiç kitap yok. :slight_smile:

O değil de kütüphanede bir sürü kitap kaldı, hepsi gider sanmıştım. Biraz toparlayıp yeni bir ilan açayım ben. Belki alan eden olur.

5 Beğeni