Kitaplığınızda en çok hangi yazarın kitapları var?
Hesaplamaya aynı yazarın kitaplığımızda olan farklı baskılarını ve hatta farklı dillerde olan kitaplarını da dahil edebiliriz.
Benim kitaplığımda şampiyonluğu 71 kitapla Stephen King aldı.
Kitaplığınızda en çok hangi yazarın kitapları var?
Hesaplamaya aynı yazarın kitaplığımızda olan farklı baskılarını ve hatta farklı dillerde olan kitaplarını da dahil edebiliriz.
Benim kitaplığımda şampiyonluğu 71 kitapla Stephen King aldı.
Benim kitaplığımda da sayısını bilmemekle beraber en çok kitabı olan yazar Stephen King.
En son saydığımda 60 üzerindeydi ama tam sayıdan emin değilim. Stephen “KİNG”
Arthur C. Clarke’ın kitapları bende açık ara önde diğer yazarlara göre
Tam sayıyı bilmiyorum ama 20-30 arası kitapla R. A. Salvatore.
Bir de böyle bir başlık vardı sanki.
Okumadığım kitaplar hep şahıs şahıs olduğu için bu sıralama değişmez. Ursula ikinci sırada olur sanmıştım. 11 ciltlik sandman etkisi.
Başlığı açmadan önce aradım ama bulamadım. Bulunursa o başlığa taşınmayı talep ederiz.
Margaret abla ilk ondaki çizgi roman yazarları arasında kendine yer bulabilmiş.
Stephen King, H.P. Lovecraft (sanırım sadece Ren’den yayınlananlar eksik), Haruki Murakami, Sheridan Le Fanu (İngilizce hikayeleri ağırlıklı), Hakan Günday (Zamir’i bekliyorum), Chuck Palahniuk…
Benim de açık ara Stephen King
20-25 civarı Brandon Sanderson kitapları olması lazım
Bende de 30 kitapla King fark attı rakiplerine.
Tam olarak emin değilim ama ya Ursula ya da Asimov. Terry Pratchett ilerleyen zamanda liderliği alacaktır kesin olarak, şimdilik okumadan yeni kitaplarını almıyorum ama Diskdünya’yı komple okumayı düşünüyorum.
25 civarı kitapla Brandon Sanderson ipi göğüslüyor.
45 kitapla Stephen King.
Muhtemelen Philip K. Dick. Onu da Asimov takip ediyordur.
22 kitapla John Le Carre.
R. A. Salvatore : 30
Stephen King : 23
Margaret Weiss : 22
Raymond E. Feist : 21
Kendim de merak ettim ama tam sayıdan emin olamadım ya Goodreads tn yazara göre listelemeyi çözebilen olursa bir ipucu alırım
Kuvvetle muhtemel bir Fantastik Edebiyat yazarıdır. Salvatore’nin Türkçeye çevrilmiş tüm kitapları var, tahminimce 1. odur. Sanderson ın da her çıkanını almıştım ama kaç kitabı var hiç bilemiyorum. Bir sürpriz kuponu da Terry Pratchett a yapabilirim