Kitaplığınızda En Çok Hangi Yazarın Kitapları Var?

Rica ederim, iyi okumalar diliyorum. Ve kocaman bir umarım diyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Tam bir hayran profili…

Merhaba, demek istediğinizi anlamadım. :slight_smile:

Dickens hayranı olduğuna vurgu yapmış. :slight_smile:

1 Beğeni

İyibir şey güzel bir şey…

1 Beğeni

Yok ben de hocam kötü düşünmedim, teşekkür ederim. Sadece anlamadım affola. :slight_smile:

John Steinbeck - 11 Kitap
Trevanian - 10 Kitap
John Fowles - 8 Kitap
Chuck Palahniuk - 7 kitap
Jerzy Kosinski - 7 Kitap
Stephen King - 7 Kitap
İris Murdoch - 6 Kitap

Normalde bir yazarın birden fazla kitabını okumamak ve satın almamak için çok fazla özen gösteririm ama bana problem çıkaran yazarlar olabiliyor…

1 Beğeni

Bunu çevirmenler için de yapsak ya. Ben kendi Goodreads hesabımda saymaya başladım, hem keyifli oluyor hem çevirdikleri başka eserleri hedeflemeye yarıyor. Tavsiye ederim.

Siz de yapabilirsiniz. :slight_smile: Ama bu daha yorucu olur gibime geliyor. :joy:

1 Beğeni

Birkaç kitabını beğendiğim (diğer kitaplarını da beğeneceğim düşüncesi ile) yazar, şair,veya çizerin kitaplarını toplama gibi bir huyum var… :slightly_smiling_face:
Red kit 100 den fazla
Agatha Christie (80 kitapdan biraz fazla)
30-60 kitap arası olanlar
Murathan Mungan
Attila İlhan
Sunay Akın
Jules Verne
Jack London
Philip K. Dick
Tolstoy
Dostoyevski
Balzac
W. Shakespeare
H. G Wells
G. Simenon
Ahmet Ümit
A.Conan Doyle
Tolkien
Kafka
Zweig

1 Beğeni

Yayınevleri sayımı ile birlikte güzel bir üçleme olur bence:) Hatta üçü için ayrı yerine tek bir başlık da keyifli olabilir:)

Epey bir duplicate gördüm burada, 80-82 ciltlik Red Kitlerden tüm öyküleri birer kitapta toplanmış Dostoyevski’ye, Kafka’ya kadar. Wellsleri çok iyi toplamışsınız.

1 Beğeni

Eskiden Ursula K. Le Guin’di ama son zamanlarda Frank Herbert oldu.

Evet biraz öyle. Misal YKY Red Kit ile bastığı karton kapaklı 82 lik serisi+Ciltli olarak basımı devam eden 16 cilt,arada çıkan Ciltli, cilt siz farklı baskılar, Red kit çocuklar için olan seri gibi.
Ne varsa aldım :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Ben de İnkılap ve YKY ciltlerini toplayıp Milliyet ciltlerini toplu olarak geçenlerde sattım. Şimdi İnkılapları YKY’leştiriyorum. Misyoner gibi hissettim:)

En çok kitabına sahip olduğum yazarlar :

yazaragöre

En çok kitabına sahip olduğum yayınevleri :

yayinevinegöre

ve türler : :slight_smile:

türegöre

4 Beğeni

Polisiye 1090 nedir ya :smile: Ne var o kadar :slight_smile:

1 Beğeni

Simenon, Georges Simenon mu hocam?

1 Beğeni

Evet, Georges Simenon.
Polisiye koleksiyonum sağlam; ama eskilerle sınırlı, bestseller çok azdır. 700 kadarı şu yazarlar :

Tabii eskilerden önemli bir kısmı 30-40 sayfalık fasiküller…

4 Beğeni

Kitaplığımın büyük çoğunluğunu sattığım için en çok kitabına sahip olduğum yazarın, ucuzluğundan İş bankasının çıkardığı her kitabını aldığım Stefan Zweig olduğunu düşünüyorum.

1 Beğeni