Selamlar. Kitaplığınızın en kıyı köşesine attığınız “ben bunu neden aldım ki?” diye dertlendiğiniz ama sonuna kadar da okuduğunuz; kitap muhabbetlerinde adını söyleyemediğiniz bir kitap var mı? Varsa nedir?
Kitap değil de üç beş tane GL ve BL manga var, aldığıma pişman olduğumdan değil açıkçası, tam tersine mangakalara destek olmak için aldım ama annem bana geldiğinde görmemesi için ücra yerlerde tutuyorum.
Twilight ![]()
Çocukken Bella’ya aşıktık.. Yaptık bi hata ![]()
Bir internet kampanyasında, yanılmıyorsam 15 kitap 15tl gibi bir şeydi, hiç araştırmadan aldığım kitaplar. Hepsi Wattpad kitaplarıymış. Bir kısmı fena değildi, güzel kısa öyküler vardı ama bazıları evlerden ırak saçma sapan ergen mafya, cool delikanlı temalı kitaplardı, para verdik diye okumaya çalışmıştım ama başaramamıştım. Tiktok videosu gibi kitaplardı. Şu anda siyah bir poşette kitaplığın arka kısımlarında duruyorlar. Geri dönüşüme vereceğim
Tee 2019 lardan eski kız arkadaşımdan kalan,olumlu düşünce ile alakalı (iyi düşün iyi olsun ) tam kişisel gelişim kitabı gibi de değil ama o türe de göz kırpan, benim için saçma bir kitap.ismini cismini bile unuttum.
Saçma bir kitap ama tür ayrımı olmaksızın benim için her kitap kutsaldır.o yüzden kitap atmam,değiş tokuş etmem çok çok nadir birine ödünç veririm.Bu yüzden atmaya kıyamadım.Kitaplığın en ücra noktasında tozlanmakla meşgul ![]()
Hush Hush serisi. Ama kitaplıktan çıkartmadım, en altta duruyor.
Toplum baskısı nedeniyle olduğunu ve okuduğumu söylemediğim kitaplar var. Çoğu da dini eleştiri kitapları.