İzmit’e gelirim, Pendik’e kadar geldim nasılsa ama araç yok şu anda. Planlayalım mutlaka
Bu tür genellemeleri doğru bulmuyorum, çevremde benim gibi olan kadın okurlar daha çokken üstelik
Eşim bana göre daha az okuyor ama kitap alma konusunda hiç zıtlaşmadık. Hatta alma konusunda beni geçer. Alınacaklar listesini ben yapıyorum tabii. Herkes, her ev ortamı farklı.
Bu arada @Buyifix hayırlı olsun, sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah.
O her yer labirent gibi kitaplık olan yazar Umberto Eco idi.
Çok başarılı bir kitaplık konsepti olmuş. LOTR’lusunu isterdim. :d
Bu konuyu yeni görüyorum. Cam kapaklı kitaplık takıntım var. Yerim kalmadı yeni kitaplık almam lazım ama onun yerine gidip Asimov seti aldım. Daha ağır bastı.
Son olarak; evet arkadaşlar raflar esniyor. Büyük olanı Koçtaştan aldım. Manga dolabımı da spotçuda buldum.
Anneler günü hediyem olan yeni kitaplıklarım. Malesef tüm kitaplarım sığmadı. Burada ki arkadaşların yorumlarına bakarak karar verdim. İkea’dan kapaklı Billy aldım. Kurulumu düşündüğümüzden kolay oldu. Bu arada İkea alışveriş sonrası hediye çeki verdi, sanırım ona da kitaplık alacağım gibi duruyor.
Forumda ilk defa bir kitaplığa kaçak kat çıkılmamış. Efsaneler gerçekmiş.
Aslında efsaneler arasında olmak isterdim fakat, “kaçak kat” olarak bahsettiğiniz üstlerine de kitap konulması ise, her iki kitaplığın son iki rafının üstlerinede kitaplarımı sıkıştırdım. Fotoğrafı çektiğim açıdan görülmemiş.
Temizliğe girişmişken kitaplığımı da düzenledim. Burada kalsın.
Bir de okunmayı bekleyenleri ekleyeyim.
https://app.hb.biz/WmOhSm4jD5AW
%45 indirime girmiş. Defolu ürün gelmezse şu dönemde iyi indirim. 6 sene önce almıştım 2 adet hala ilk günkü gibi.
O şirketin eski arge müdürü olarak çok güvenme derim
Eh bozuk kırık çıkık gelirse iade ederiz.
O zaman Allah sabır versin
7 gün sonra gelen güncelleme: Kargo gelmedi. İki kez teslim edilemedi ya da ulaşamadık denildi. Sonuç olarak siparişi iptal ettim. Benim yüzümden aynı durumu yaşayan olursa şimdiden affola.
Güncel olarak kütüphaneme kayıtlı 2.917 kitap var.
En çok kitabına sahip olduğum yayınevleri şöyle:
- Can Yayınları: 630
- İş Kültür: 530
- YKY: 288
- İthaki Yayınları: 140
- Can Çocuk: 134
- İletişim Yayınları: 78
- VBKY: 67
- Everest Yayınları: 61
- Sel Yayıncılık: 56
45 derecede oda boyamaya girişmek gibi bir andavallık yaptım. 2 haftadır kitaplıkları komple boşaltmakla, temizlemekle, kitaplıklara ek falan yapmakla geçti ama nihayet bitti. Bugün kurgu dışı kitaplardan başlayıp bu kadarını yerleştirebildim. 3-4 güne umarım biter.
Kendi kitaplarımı görmek ilginç oldu…bitince hepsinin resmini görelim lütfen
Kitaplara bakarken ben de aynı şeyi düşündüm. @Leingrad ile benim de kurgu dışı kitaplarımın hemen hemen hepsi aynı.