Yine aratıp bulamadığım ama eski forumda bulunan bir konu. İnanılmaz zevk alıyorum kitaplıkları seyretmekten, sizlere ait olanları da izlemek bir o kadar güzel olur diye düşünüyorum ki olmuştu da. Ayrıca konunun yeri de burası mı bilemiyorum, kusura bakmayınız.
Benimki kitaplık değil, yaptığım şey bulduğum yere kitap tıkıştırmak. Bu arada oradaki kitapların bir kısmını sevmiyorum, eskiden öylesine almış bulundum.
Aslında Poe var alt taraflarda ama görünmüyor. Alt taraflar da benim vazgeçilmezlerim. Albert Camus, Halil Cibran, Gabriel Marquez, Sartre, Kafka, Umberto Eco, Hermann Hesse ve ayrıca klasikler ve siyasi kitaplar da cabası. Henüz bi düzenleme yok sol üst 2 raf hariç açıkçası. Ki nasıl, neye göre yapıcam bilemiyorum da. Şimdilik ne nereye sığdıysa öyle bıraktım.
Tolkien
Vespalarımdan yok amaaa??
Denedim, çok denedim e-kitap okumayı, yapamadım. Öğrencilik dönemlerimde özellikle maddi olarak rahatlamak adına reeder aldım ama yapamadım. Bir sonraki sayfayı heyecandan bir hışımla çeviremedikten sonra beni tatmin etmiyor
Bakmaya doyamıyorum ya, aklıma geldikçe açıp bakıyorum bu fotoğrafa
Zaman Çarkı özellikle beni benden alıyor.
20-30 kitap kadar tamamlamak istediğim kitaplar var, onlar bittikten sonra ben de başlayacağım Zaman Çarkı koleksiyonuna
Kitaplığıma bakmaya çekiniyorum çoğu zaman. Çünkü kitaplığımdaki kitapların iki katının kıymet bilmez ellerde kaybolduğunu hatırlıyorum ve moralim bozuluyor.
Ben kitaplık kullanmıyorum okuduğum kitapları birine veriyorum (sonsuza dek onda kalması için)
Okuduğum şeyi saklamak, yediğim çikolatanın ambalajını saklamak gibi geliyor bana. Ancak Dostoyevski romanları hariç
Vav baya güzel, dağınıklık mı? Siz buna dağınık mı diyorsunuz? Kütüphanenizdeki kitaplar olsun, kitaplık olsun kendi kütüphaneme çok benzettim. Hatta o ayaklı ikea lamba bile kitaplığımın olduğu odada var.
Açık kitaplıklar her ne kadar görsel olarak güzel olsalarda benim tozlarla başım dertte.O yüzden görsellik mi temizlik mi konusunda artık temizlik diyeceğim ve eve döndüğümde kapaklı bir kitaplık arayışına gireceğim.