Kitaploji.com Fırsatını Değerlendirenler ve Kaçırdığı İçin Hayıflananlar Cemiyeti

Evet, boyut farkı var. 1 ve 6 aynı boyutta, Forever Evil ikisindende büyük.

Ahahah hele bir gelsin de, tekliflere açığım :smiley:

Bende 2 tane var değişilebilecek ama sen de almışsındır muhtemelen :smiley: Gelsinler de bakarız :smiley:

Eveeetttt geldiler :scream::heart::heart::heart:

14 Beğeni

Vay canına

Jivago ya ne istersen veririm :frowning:

Şaka bir yana iyi güle güle okuyun.

1 Beğeni

Teşekkürler hocam :grin::grin:

Eveet galiba siparişi eline en son ulaşan ben oldum. Öncelikle bu indirimi foruma haber verip bu kadar insanı mutlu ettiği için sevgili @manticiusengec’e büyük teşekkürlerimi sunuyorum. Sonrasında da “amaan nasılsa iptal edecekler, ekle ne bulduysan” diye düşünen 10 gün önceki kendime büyük teessüf ediyorum. Aldığım hiçbir kitaptan pişman değilim gerçi ama dizerken fark ettim de bu kadarı da biraz abartmak olmuş gerçekten.

Gelelim kitaplara. Aslında açmasam da birkaç gün beklese mi diye bir düşündüm de baktım beklemem mümkün değil, ben de hepsini tek tek kolonyayla silmekle yetindim. Bir daha da uzun süre kitap siparişi vermeyeceğim, birkaç aylık kitap bütçem buna gitti çünkü. İşte gelenler:

29 Beğeni

Hocam bunların hepsimi tanesi 5 6 lira gibi fiyatlara alındı

Merhaba. Evet, örneğin benim siparişim için ödediğim toplam tutarı aldığım kitap sayısına bölünce kitap başına 6 lira vermiş oldum.

Çok güzel kitaplar almışsınız, iyi okumalar dilerim :slight_smile:

1 Beğeni

Hocam siz kitap almamışsınız vurgun yapmışsınız resmen, tebrik ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Bu kampanya ne ara oldu acaba benim haberim bile yok.

Hakikaten büyük vurgunmuş. Buradan çıkarttığım ders, güvenilirliğine emin olmadığım bir yerde böyle bir kampanya görürsem kapıda ödeme varsa onu seçeceğim. :smile:

Kişisel olarak en unutulmaz fırsat alışverişim İdefix’in 5 kitap 15₺ kampanyasıyla yığın yığın aldığım Doğan Kitap’lardı galiba.

2 Beğeni