Kitaploji.com Fırsatını Değerlendirenler ve Kaçırdığı İçin Hayıflananlar Cemiyeti

İlk fiyatı 174 TL ödedim. Zaten gelen faturada eksik kitaplar yoktu ve bedeli iskonto dahil 480 TL idi.

1 Beğeni

Süre bitmiştir ibaresi ne anlama geliyor acaba ?? :thinking:

Orada “iade et” düğmesi vardı. Sanırım iade şansınız bitti :smile:

1 Beğeni

Gelsin su muamma kargo da iade falan etmicem korkmasınlar :grin::grin:

@Ufuk hadi ben bu kampanyanın yeni farkına vardım. Geldim gördüm ve hayıflandım. :slight_smile: Sen neden takip etmedin, haber vermedin. Çok boşladın sen buraları.

2 Beğeni

Veni vidi hayıfliçi :rofl:

2 Beğeni

Romalı dilbilimciler, Latince uzmanları isyanlarda. :slight_smile:

2 Beğeni

Bu aralar mevcut durumlardan dolayı iade vs ile uğraşmayacağımdan minimum alışveriş yapıyorum. Hele ki böyle sürpriz siteler tamamen uzağım. Şu an senle bana özel kampanya yapsalar gene kullanmam hakkımı sana veririm :slight_smile:

Ama çok boşladığım doğru @Agape gibi :slight_smile:

1 Beğeni

Ben yine iki kelam ediyorum. Sende o da yok. :smirk::buyucu:

2 Beğeni

Ben hayıflanmadım ama evde çok sıkıldım :confused:
@Agape @alper @Ufuk

2 Beğeni

Ben hiç takip etmedim. Hoş, etsem de almazdım. :joy: Ben hayattan sıkıldığım için en beni baymıyor.

2 Beğeni

Dobarlanın, bıragmayın gendinizi

Ekip kendine gel :slight_smile:

@Agape @alper @Ufuk @erdo

4 Beğeni

Yok benim normalim böyle zaten. Ben bıkalı bi’ on sene oldu. Hayatımda her dakika bir kaos var zaten.

Hakkaten senin bu psikolojin çok ilginç :smiley: yapma öyle :frowning:

Bana göre çok normal. :sweat_smile:

Geldiler :heart_eyes: Manzaradan Parçalar ve Harry Potter Lanetli Çocuk eksik sadece. Sorun yok :slight_smile:

7 Beğeni

Allahım çıldıracağım. Gerçekten bunu nasıl kaçırdım ya? Harry Potter 3 tl diyor.

5 Beğeni

Açıdan mı öyle gözüküyor yoksa Forevil Evil ile JL 1 ve 6 arasında boyut farkı mı var?
Bendekiler hepsi aynı boyda. Sonraki baskılarda boyutları küçültüp Rebirth dönemi kitapları boyutuna mı çekmişler eski kitapları da?

1 Beğeni

Ben de bir güncelleme yapayım. Siparişimde 83 kitap vardı benim, bugün sipariş durumu Kargoya Verildi olarak güncellendi. Sonra da e-posta atmışlar 18 kitabın yayınevinden dolayı temin edilemediği ile ilgili. Yani 65 kitabın gelmesi gerekiyor, bakalım hala gerçekçi gelmiyor bana ama. Ama olur da kalanlar eksiksiz gelirse eksik olan kitapların fiyatları da dahil öderim herhalde, bu şekilde de çok kazançlı oluyor çünkü.

birazını değişek mi :smiley: