Kitapyurdu yanlış bandrollü kitap

Kitap yurdundan aldığım dune rahibeler meclisinin bandrolü yanlış çıktı :smiley: sarmal yayınlarının baskısı. Gerçekten komik bir durum izlenen gereken yol nedir bilgilendirirseniz sevinirim.

İzlemeniz gereken bir yol yok. Kitapyurduna ulaşırsanız belki, o da ellerinde varsa, bandrolü düzgün bir kitap gönderirler. Ama kapanmış bir yayınevine ne yapsınlar daha

Bu bandrol meselesine neden bu kadar takıldık bu forumda anlamıyorum. Okuyucunun görevi değil ki bandrol kontrolünü yapmak, biz en fazla bandrol var mı yok mu, korsan mı değil mi ona bakabiliriz. Bu denetimleri yapmak bakanlığın görevi, bakanlık umursamıyorsa biz neden umursuyoruz anlamıyorum. Kitapyurdu’ndaki tüm kitapların bandolü hatalıysa ne yapacaksınız, ben buna el süremem deyip alıp okumayacak mısınız?

6 Beğeni

Hocam bandrol yanlışsa kitap sahte olabilir sanırım insanlar bundan çekiniyor.

bazı kitapların baskısı olsada bandrolu olmasa keske razıyım ben, sahafa düşüp 100-200 tl fiyat çekileceğine

Bu kitap 15-20 yıllık bir baskı. Büyük ihtimalle bandrol koyma zorunluluğu olmayan döneme aittir. Sonradan bandrol alamayacaklarına göre, kafalarına göre bir bandrol atmışlardır.

İsterseniz bandrolü söküp atabilirsiniz, orijinalliğine zarar gelmez; kimse de yukarıdaki sebeplerden dolayı, bu kitap neden bandrolsüz, diye sormaz.

2 Beğeni