kitUP

Özellikle seri kitap okuyan arkadaşların bu uygulama için içerik üreteceğini ve kendilerinin de kullanacağını düşünüyorum. Biliyorsunuz bazı seriler biz okuduktan yıllar sonra gelebiliyor. Uygulama girişim olarak çok iyi fakat içerik olarak yetersiz. Özellikle Rıhtımcı arkadaşların içerikleriyle zenginleştirebileceği bir platform ve sanırım karşılığında para da kazanabiliyormuşsunuz, fotoğrafı aşağı bırakıyorum:

4 Beğeni

“Kurgu dışı” türe ağırlık vermeleri iyi olmuş yoksa 15 dakikada Oğuz Atay ya da Yusuf Atılgan gibi isimleri “okuyan” insanlar türerdi :slight_smile:.

Bilimsel kitaplar için 15 dakika yeter mi, bilemeyeceğim ama kişisel gelişim kitaplarına yeterli olabilir.

Süre sınırı kitapların çeşidine göre artırılabilir diye düşünüyorum. İleride seri kitapların bir öncekinde ne olmuştu diye hatırlamak için iyi olabilir.

Popüler-bilim ve kişisel gelişim için yeterli olduğunu düşünüyorum tabii ki kitap okumanın yerini tutmaz ama bir şeyin sadece özünü almak isteyenler için bir alternatif olarak kullanışlı gözüküyor.

2 Beğeni

Tam olarak anlamadım. Kitabı 15 dakikada anlatmaya mı çalışacağız yoksa ilk sayfadan itibaren 15 dakika kitabı mı okuyacağız?

Kitabı 15 dakikalık süre içerisinde okunabilecek şekilde özetleyeceksiniz, ben öyle anladım.

Özet olması daha mantıklı ama spoiler içermeden bunu romanlarda nasıl uygulayacaklar merak ediyorum. Youtube’da veya forumda genelde yorumlara bakıp öyle kitap aldığım için benim için faydalı olabilir bu uygulama, ama dediğim gibi spoiler kontrolü yapılmalı.

Romanları zaten katmayı düşünmediklerini belirtmişler. Başvuru kitapları var sadece benim gördüğüm.

1 Beğeni

Bu da bir çözüm yolu.