Kök Laneti: Remnant From the Ashes

Sistem Gereksinimleri:​

İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10 64 bit

İşlemci: Intel Core i5-4590 3.70 GHz)

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970

DirectX: Sürüm 11​

Oyun Hakkında:​

Remnant: From the Ashes, RPG özelliklerine sahip çok oyunculu bir aksiyon oyunudur. Popüler Darksiders serisinin üçüncü oyununun yaratıcıları Gunfire Games tarafından geliştirilmiştir ve Perfect World Entertainment tarafından PC, PS4 ve XONE’da 20 Ağustos 2019’da yayınlanmıştır. Remnant: From the Ashes, oyuncuları dünyanın The Root olarak bilinen yaratıklar tarafından ele geçirildiği kıyamet sonrası bir evrene götürüyor. Hayatta kalanlar her gün yaşamak için savaşmak zorunda kalıyor. Aynı zamanda, işgalcileri geldikleri yere göndermenin bir yolunu arıyorlar.

Remnant: From the Ashes’te aksiyon üçüncü şahıs bakış açısından oynanıyor. Oyunda, her biri benzersiz becerilere ve güçlü ve zayıf yönlere sahip birkaç karakter sınıfı bulunmaktadır. Oyun sırasında, oyuncular farklı dünyalarda seyahat ediyor ve çeşitli düşmanlarla karşılaşıyorlar. Düşmanlar arasında hem gruplar halinde saldıran daha küçük canavarlar hem de patron olan daha büyük yaratıklar var. Oyuncular oyun sırasında deneyim puanları kazanıyor ve yeni becerilerin kilidini açıyor. Bu sayede hayatta kalma şansları artıyor. Karakterlerin savaş potansiyeli, silahları yükselterek veya yeni ekipmanlar elde ederek de artırılabiliyor. Eşyalar tüccarlardan satın alınabilir veya işlenebilir. Remnant: From the Ashes Online modu için geliştirilmiştir. Oyun sırasında oyuncular dört kişiye kadar takımlar oluşturabilir. Remnant: From the Ashes iyi kalitede üç boyutlu grafiklere ve detaylı düşman tasarımlarına sahiptir. Oyun ortalama 20 saat bir oynanış sunmaktadır.

Subject 2923, Remnant from the Ashes’in ücretli genişleme paketidir. Eklentide maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz ve bir kez daha yeni zorlukların tehdidi altındaki Dünya’yı kurtarma göreviyle karşı karşıya kalıyoruz, aynı zamanda açıklanamayan konularda cevaplar alıyoruz. Genişleme Gunfire Games stüdyosu tarafından geliştirildi ve piyasaya sürülmesi 20 Ağustos 2020’de Perfect World Entertainment tarafından yapıldı. Subject 2923’te “The Dreamers” adı verilen yaratıkların oluşumunu öğrenme ve onlarla her şeyi yok eden Kök arasındaki bağı anlama fırsatına sahip olduğumuz ana oyundaki hikayeyi sürdürüyor.

DLC’de zaten bilinen alternatif dünyaların yanı sıra tamamen yeni olanları da ziyaret edeceğiz. Harabeye dönmekte olan Dünya’daki Ward Prime askeri üssünün yanı sıra dağlık Reisum’un buzlu toprakları da bizi bekliyor. Buna ek olarak, oyun dünyası ek canavarlar ve zorlu patronlarla zenginleştirildi ve böylece tamamen yeni silahlar, modifikasyonlar, zırh unsurları ve aksesuarlar elde edilecek. Subject 2923, oyunun tadını çıkarmak için önceki genişleme paketi olan Swamps of Corsus’a ihtiyaç duymaz, ancak ona sahipseniz, Hayatta Kalma Modu ve Macera otomatik olarak yeni konumlar ve öğelerle yükseltilecektir.

Oyundan Görüntüler:​

1670512971952.png

1670512985011.png

1670512999474.png

1670513011949.png

1670513034378.png

Oynanış Videosu: