Komedi Türündeki Tüm Zamanların En İyi 20 Anime Yapımı

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/anime-cizgi/komedi-animeleri-mizah-onerileri/

image

Komedi animeleri arayanlar için dolu dolu bir öneri listesi ile karşınızdayız. İşte izlerken keyfinizi yerine getirip sizleri eğlendirmeyi başaracak bazı yapımlar! Aksiyon, fantazi, korku, gerilim, dram, bilimkurgu ve psikoloji derken birçok türe ayrılan animeler için bu seferki listemizde mizah dozu yüksek olanlar yer alıyor. İşten veya okuldan eve geldiniz. Günün yorgunluğu bir yana stres katsayınız… (DEVAMI…)

6 Beğeni

Aggretsuko’yu beğenmene sevindim. Bir anda gelmişti aklıma ama yazdıktan sonra listede olmamalı mı acaba diye ikileme düşmüştüm.

1 Beğeni

NHK ni Youkoso! da listede olabilirdi bence.

Yardımların ve tavsiyelerin için teşekkürler. Aggretsuko’ya ilk başta ön yargılı davransam da sonradan kalbime girdi. 4 sezonunu da izledim. Umarım 5. sezon da en yakın zamanda gelir.

Bu arada senden de bir anime yazısı bekleriz. Şöyle 2500 kelime uzunluğunda olanlardan. @magicalbronze çok sever. :smile::smile:

Komedi animesi olarak değil mi? Evet biraz komedisi var ama genele bakınca pek güldüren, huzur veren bir anime değil. Hatta tam tersi. Gerçekleri yüzümüze vurduğu için izleyenin huzurunu kaçırır. :smile:

1 Beğeni

Ben sevdiğim şeyi tam sevip sevmediğim şeyi tam sevemediğim için objektif bir yazı yazmam imkansız gibi bir şey. :smiley:

1 Beğeni

Haha :smile: hem güldüren hem de hüzünlendiren cinsten, onu izlerken yer yer çok güldüğüm olmuştu.

1 Beğeni

Bende anime sayfasında tam bu tarz bir soru soracaktım. Bu liste güzel oldu.

1 Beğeni

Genshiken, Keroro Gunsou ve Tentai Senshi Sunred’in bu listede olmaması beni oldukça üzdü.

Şu Lucky Stardaki yeşil gözlü kızı her yerde görmekten bıktım bir gün izleyeceğim sanırım

3 Beğeni

One Piece’in bu listede olmaması üzücü, çok komik bir anime