Merhaba, konuyu güncelliyorum. Elimdeki kitapların neredeyse tamamını bağışladım. Diğer evimde hiç kullanmadığım yedekte tuttuğum kitaplarım vardı onları da temizleyip şimdi satma kararı aldım. Kitaplarımın tamamının kondisyonu sıfıra yakın. Resim isteyebilirsiniz gün içinde gönderirim. Rıhtıma özel bir şeyler yapmak istiyorum. Hem Zaman Çarkı setini alana kitap hediye edeceğim hem de başka platformlara yükleyip satmak istemiyorum şu an için. Alan buradan okuyucu birisi olsun istiyorum. Hepsini alırım diyen çıkarsa fiyattı konuşuruz.
Zaman Çarkı 15 kitap takım ciltli. Neredeyse tamamı sıfır durumda 3 tanesi henüz jelatininde. Bunu elimde fazladan tamamı jelatinli olduğu için satıyorum.
Ankara için elden teslim yahut istediğiniz yere kargo ücreti size ait olacak şekilde gönderim yapabilirim. Detaylı resim isteyebilirsiniz.
9-11-14 bunlar jelatininde.
Zaman Çarkı set fiyatı 15.000 TL
Zaman Çarkını alana Kara Dörtleme Ciltli olanını hediye olarak vereceğim. Kondisyonu sıfıra yakın. Jelatininde Yerdeniz - 6 Kitap Tek Cilt Ciltli kitabını da vereceğim. Ayrıca yine hiç okunmamış Amber Yıllıkları 1-5’i de hediye olarak vereceğim.
Fırtınaışığı Arşivi çıkmış tüm kitaplar. Son kitabı 3 gün içinde okuyup kenara ayırdım. Neredeyse sıfır durumdalar.
Sissoylu serisi çıkmış bütün kitaplar. Bir kısmı büyük boy diğerleri küçük boy ve neredeyse sıfır ayarındalar.
Malazan Ciltli çıkmış bütün kitaplar. Kartları ve haritası duruyor.
Zaman Çarkı harici olanlar eli yüzü düzgün internet sitelerinin fiyatlarının yarısı olarak belirledim.
Tüm kitapları Ankara’dan direkt elden alacaklar için hepsini 17.000 TL’ye veriyorum.
Resimleri ekledim. Yeni birkaç tane de kitap eklendi. Kitaplar depoda kolilerde durduğu için neredeyse sıfır ayarındalar. Yine detaylı resim isterseniz özelden yazabilirsiniz.