Koronavirüs Sonrası Konserler İçin Siberpunk Esintili Kıyafet Tasarlandı

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/bilim/koronavirus-sonrasi-konser-siberpunk-kiyafet-micrashell/

image

Koronavirüs salgını sonrası konser ve benzeri etkinliklerde kullanılmak üzere siberpunk esintili bir kıyafet tasarlandı. Micrashell ile tanışın! (DEVAMI…)

2 Beğeni

Aslında markete, bakkala giderken veya toplu taşımaya binerken, toplu işyerlerinde çalışanlara, müşteri ile yüz yüze çalışanlara lazım bu kıyafetlerden.

1 Beğeni

Anlaşılan corona bahane yeni bir çağ şahane :slight_smile: Bunu yaptıktan sonra artık ufak ufak çiplere gelebiliriz.

Çiplerinizin Wifi 6 destekli olmasına dikkat edin. :slight_smile:

1 Beğeni

:joy: Çipi aşı ile vermezler. Bu kolunuza yerleştirilen bilmem ne cihazı sayesinde artık sağlık ile ilgili bir sıkıntınız başlarsa hemen haberiniz olur deseler pek çok kişi yaptırır. Sonra yaptırmayanlar içinde ufak ufak paraları kaldırıp, sanal paraya geçseler bize de ya parasız kalırsınız ya da bunu kolunuza takacağız artık harcamalarınızı bu şekilde güvenle yapabileceksiniz deseler mecbur yaptırtırız :smiley:

1 Beğeni

Bunun için saat, bileklik takıyoruz. Telefonumuzda banka uygulamasından NFC ile ödeme yapıyoruz. Elbette mümkünse deri altı çip olayı daha kullanışlı olur.

1 Beğeni

Aslında %100 iyi amaçlarla kullanılacağını bilsem bu kuşkularım kalmaz ama öyle olmayabileceği ister istemez aklıma geliyor. Robotlara karşı bakış açım da aşağı yukarı bu tarz. O yüzden bu konulara biraz şüpheyle bakıyorum.