VATAN VE FÜHRER İÇİN 1. SS Panzer Tümeni’nden Bir Askerin Anıları ( ERWIN BARTMANN ) (çev. Selçuk Uygur)
KARDEŞLER TAKIMI Normandiya’dan Hitler’in Kartal Yuvası’na 101’inci Hava İndirme Tümeni, 506’ncı Alay, E Bölüğü ( STEPHEN E. AMBROSE ) (çev. Selçuk Uygur)
HİTLER Canavarın Ardındaki Adam CİLTLİ ( MICHAEL KERRIGAN ) (çev. Barbaros Uzunköprü)
HİTLER’İN GENERALLERİ KONUŞUYOR Askerî Hadiselere İlişkin Kendi Anlatımlarıyla, Alman Generallerin Zafer ve Yenilgileri 1939 - 1945 ( B. H. LIDDEL HART ) (çev. Selçuk Uygur)
KAN KIRMIZI KARLAR Stalingrad’dan Teslimiyete Bir Alman Makineli Tüfek Nişancısının Anıları
( GUNTER K. KOSCHORREK ) (çev. Barbaros Uzunköprü)
Kastaş da çok güzel kitaplara sahip fakat burada sadece Kronik Kitap’ın kitaplarını sıraladım. O seriyi toparlamaya pek vaktim yok açıkçası. Toparlayıp da yeni konu açılırsa güzel olur tabi.
Bu seriden, Kan Kırmızı Kanlar kitabını okudum. Anı kitabı olmasına rağmen oldukça sürükleyiciydi. Bazı kısımları nefes almadan okudum. Bir Alman askerinin anılarının olması ve İkinci Dünya Savaşı’nı genel itibariyle kazanan taraf bakış açısından bildiğimizden dolayı Alman cephesinden birinin gözüyle savaş hakkında yaşadıklarını ve gözlemlerini okumak ayrıca cezbediciydi. İlgisi olan herkese öneririm.