Kronik Kitap

Yayınevi hakkında görüş ve önerilerinizi, yayınevinden çıkmasını beklediğiniz/istediğiniz kitaplar hakkında görüşlerinizi, çıkan kitaplar hakkında fikirlerinizi/eleştirilerinizi uygun bir dille belirtebilir ve ilgili yayınevinin açıklamalarını/haberlerini bu başlık altında belirtebilir veya tartışabilirsiniz.

Dikkat: Başlıkta genel forum kuralları geçerli olup itham eden, hakaret içeren, alay veya küçümseyici mesajlar uyarılmaksızın silinecek ve tekrar etmesi halinde cezalandırılmalar olacaktır. Ayrıca başlığın amacından sapması durumunda da mesajlar silinecektir. Lütfen başka konularda konuşmak için forum içerisinde belirlenmiş ilgili konuları tercih ediniz.

Konu içerisinde kişisel tartışmalar sürdürmek veya konuyu kişiselleştirmek başlığı amacı dışında kullanmak olarak değerlendirilecektir.

Kronik şu videolar ile insanı çok heveslendiriyor. İşi gücü bırakıp bunları satın alıp okuyasım var. :slight_smile:

5 Beğeni

Devletler Tarihi Serisi’nden Kitaplar:

1. Doğu Avrupa Türk Tarihi
  2. Habsburglar
  3. Moğol İmparatorluğu
  4. Asya İmparatorlukları
  5. Haçlı Devletleri Tarihi
  6. Fâtımî İmparatorluğu
  7. Bâbürlüler
  8. Hititler
  9. Büyük Selçuklular
  10. Germenler
2 Beğeni
2 Beğeni

“Dakikalar İçinde” adı ile yeni bir dizisi başlamış Kronik’in @fortknoxt

Kitap ebatları normalden biraz farklı ve liste fiyatları 40 TL

Boyutlar: 12,7x12,7 cm

5 Beğeni

“In Minutes” serisine başlamışlar. Çok sevindim, fiyatları da baya uygun.

5 Beğeni

Alper Bey zaten babil.com üzerindeki Kronik kampanyasını duyurdunuz, evdekilerle beraber neredeyse yayınevinin bastığı kitapların yarısını satın aldım ve battım.
Şimdi de bu kitaplarla direk kayyuma atıyorsunuz bizi. Teessüf ediyorum.

Şakası bir yana Kronik çok güzel kitaplar basıyor.

2 Beğeni

:slight_smile:

Ben de KY sepetime ekledim.

Bu kitabı kesin alacağım.
“Konstantinopolis’in Zaptı - Bir Keşişin Kaleminden IV. Haçlı Seferi”

“Dakikalar İçinde” dizisi için @Leingrad yazana kadar bir karar vermemiştim ama o diziyi de takip ederim gibi.

2 Beğeni

@fortknoxt durur mu yapıştırmış konuyu :joy: :joy: :joy: :joy:

Dakikalar İçinde Serisi (Kronik Kitap)

2 Beğeni

Bu ne zaman çıkmış yav. Kronik %50 indirimi var mı :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni
4 Beğeni

Nerede soracağımı bilemedim buraya yazayım dedim. Kronik kitap çok farklı kategorilerde çok güzel kitaplar basıyor. Okumayı çok istiyorum. O yüzden okuyup sevdiğiniz kitaplar var mı? Seçenekleri azaltmada bana yardımcı olabilir misiniz? :relaxed:

Şu kitaba yeni başladım. Çok iyiymiş. Özellikle yazı dili belgesel izler hissiyatı ile geçiyor okura. İçeriği de canlı. Bir kaç fotoğraf ekleyeyim.

8 Beğeni

Çok teşekkür ederim fotoğraflar ve öneri için, çok beğendim baskısını.

İlginizi çekerse kurtuluş savaşını anlatan Selim Erdoğan’ın üç kitabı var. Haritalı şekilde gün gün anlatıyor. Emrah Safa Gürkan’ın Bunu Herkes Bilir ve Ezbere Yaşayanlar kitapları bilgilendirici ve eğlencelidir. Yayınevi dakikalar içinde diye yeni mini kitap serisi çıkardı. Onlar da özet şekilde konusuna göre yeterli gelmişti incelediğimde.

2 Beğeni