Kulaktan Kulağa Dolaşan Salazar Slytherin Efsanesi

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Kulaktan Kulağa Dolaşan Salazar Slytherin Efsanesi – Fantastik Canavarlar

image

Not: Bu sitedeki teorilerin hiçbiri tarafımızından ortaya atılmamış olup tek amacı eski günlerdeki gibi teorilerin tartışıldığı ve beyin fırtınası yapılan bir ortam oluşturmaktır. Saçma, mantıklı ya da J.K. Rowling tarafından onaylanıp onaylanmaması burada bir kıstas değildir. Tumblr’da Salazar Slytherin, onun Muggle-karşıtı duruşu ve inşa ettiği Sırlar Odası’yla ilgili bir teori dönüyor. Bu teoride Sırlar Odası‘nın… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Ben kitapları okuduğumda hep Salazar’ın aslında diğer büyücü ustalar tarafından anlaşılmadığını düşünmüşümdür. Sırlar odası konusunda basit ama kabulenilebilir “Kendi soyundan gelen biri bu odayı bulacak, hogwartstaki mud-bloodları temizlemek için Basilisk’i kullanacaktı” düşüncesindeyim. Diğer teoriler çok zorlama duruyor.

Hep dört büyük büyücünün hikayelerini okumak istemiştim. Rowling ana kitaplardan sonra hangi kitabı çıkardıysa çıkarsın, ne ana hikaye kadar güzel bir hikaye oluşturabildi, ne de ana hikayeyi devam ettirebildi. Hatta twitter’daki yorumlarını okuyunca keşke kitabı bitirdikten sonra hikaye hakkında tek kelime daha etmeseydi dediğim bile olmuştur.

1 Beğeni