Kurtarıcı Serisi 1 - Kanlı Geceler (Ceren Oktay) Kitap Oldu

Merhabalar. Sizlere daha önce bildirdiğim, yazarken çok heyecanlandığım ve epey keyif aldığım Kurtarıcı Serisi 1 - Kanlı Geceler kitap oldu. Ben burada bildirdiğimi sanıyordum lakin bildirmemişim. O yüzden hemen sizlerle paylaşmak istedim. Serinin devam kitabı Kurtarıcı Serisi 2’yi editörün son kontrollerini yapması adına gönderdim. Kapak çalışmaları devam ediyor.

Kurtarıcı Serisi 1 - Kanlı Geceler, sürükleyici bir fantastik - polisiye romanıdır. Kitabım Jenny adındaki bir genç kızın ailesiyle birlikte Kantoga Kasabası’na taşınması ile başlar. Onların kasabaya taşınmasının ardından başlayan cinayetler, kasaba halkının ayaklanmasına sebep olur. Tüm kasaba halkı cinayetleri işleyen kişinin Hale ailesinin kızı Jenny olduğunu düşünmektedir. Peki gerçekte katil o mudur yoksa bir başkası mıdır? Ayrıca kasabada geçmişten beri süregelen lanet yeniden kendisini mi göstermektedir? Bunu okudukça görecek ve sonlara doğru büyük bir şaşkınlık yaşayacaksınız.

Kitabım, heyecanlı sahneleri ve insanı meraklandıran hikayesiyle okurların dikkatini çekerken, aynı zamanda Jenny Hale gibi güçlü bir kadın karakterin de öne çıkmasını sağlıyor. Ayrıca, doğaüstü yaratıkların ve kurt adam avcılarının dünyasına ilgi duyan okurların da keyifle okuyacağı bir kitap olarak ön plana çıkıyor.

Kitabımı;
BKM Kitap
Kitap Sepeti
Ucuz Kitap Al
Kitap Matik
Sitelerinden dilediğinizden satın alabilirsiniz. :blush:

Blok alıntı

4 Beğeni

Merhaba, hayırlı olsun :slight_smile: çok merak ettim, hemen satın alıyorum.

1 Beğeni

Merhaba. Teşekkür ederim. :smiling_face_with_three_hearts: Yorumunuzu merakla bekliyor olacağım. :smiling_face:

1 Beğeni

Hayırlı olsun Ceren Hanım. PATRON - Tek Aşkım Sensin adlı kitabınızın devamı da gelecek mi?

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim. :smiling_face_with_three_hearts: Evet. Bu sene nasip olursa bastırmayı planlıyorum. :smiling_face:

1 Beğeni

Tebrik ederim. Gördüğüm kadarıyla bu ilk kitabınızda değilmiş. Daha nice kitaplara inşallah

1 Beğeni