Satışı baltalamak gibi olmasın bende de var baya (bir sandık) atsam atamıyorum çocukluğum gençliğim onlara bakmakla gecti.tee 97 lerden kalma gameshowlar level ler var ne yapabilirim?
Merhaba iyi satışlar. Yanlış anlamayın. Level dergisi güncel paketli ve posterli satış fiyatı 90 tl . Resimler beni yanıltmıyor ise dergiler ikinci elden daha çok çöp olma kısmına yaklaşmış. Oyun gezerin özel sayıları koleksiyon değeri taşıyabilir. Birde posterleri ayrı satsanız daha mantıklı olabilir.
@burjuva33 Çok araştırma fırsatım olmadı açıkçası. Birkaç yer gördüm 125 yazmışlar sadece dergilere. Fiyatta anlaşılır çok da sorun etmiyorum. Bir fiyat vermek adına yazdım. Hepsini alan olursa ne var ne yok 50 liradan da verebilirim. Bazıları iyi durumda değil tabii. 12 veya 8 gibi numaralar epey hasar almış. Bazıları çok iyi, bazıları da orta durumda. Zaten hasarlı bir durum varsa fiyatı ona göre çekerim diye düşündüm. Ek olarak Level şu sanki baskılı sistemi bıraktı diye hatırlıyorum. Belki değişmiştir bilemiyorum. Yani fiyatta anlaşılır. Çok da takılmıyorum.