Lily Potter Neden Severus Snape Yerine James Potter ile Evlendi?

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Lily Potter Neden Severus Snape Yerine James Potter ile Evlendi? – Fantastik Canavarlar

image

Lily, çok daha önceden Severus Snape ile daha yakın olmasına ve James Potter‘ın öğrencilik zamanlarında diğerlerine zorbalık taslayan biri olmasına rağmen neden hayatının geri kalanını geçirmek için James Potter’ı tercih etti? Lily‘yi James Potter‘ın kollarına doru iten sebeplerden birisi Lily’nin zamanla James’in bir arkadaş için yapabileceklerini görmesiydi. O (Snape) sana (James) ne yaptı?… “Komik olduğunu sanıyorsun.”… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Aslında Snape in Lily e aşık olduğunu öğrenene kadar, böyle bir ikilem,böyle bir soru yoktu aklımızda,
ama şöyle bir soru vardı,heralde bir çok kişi paylşıodur bu düşünceyi,
James gibi birinde ne buldun Lily ???

bence deeeee öyle ayrıca james potter dan aşırı nefret ediyorum

Bayanların efendi erkek yerine efendi olmayan erkek tercihi.

1 Beğeni

James Potter, baskın halleri, quidditchdeki başarıları ve popüler arkadaş çevresiyle adeta bir alfayken, Severus, içine kapanık, iki kelimeyi bir araya getiremeyen ezik bir asosyaldir. Hayatta her zaman James’ler kazanır. Bakmayın James sonradan düzeldi, akıllı başlı efendi biri oldu dediklerine. Onu diyen zaten en yakın arkadaşı James’in.

Seriye bakarsanız herkes James’in ne kadar iyi kalpli ne kadar muhteşem biri olduğundan bahsederken Severus herkes için bir nefret objesi haline gelmiştir. Çok az insan sever, hiç arkadaşı yoktur.

1 Beğeni