Lord of the Rings: Gollum Video Oyunu Duyuruldu!

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Lord of the Rings: Gollum Video Oyunu Duyuruldu! – Kayıp Rıhtım

image

Alman oyun geliştiricisi Daedalic’ten Gollum’un Tek Yüzük’ü bulduktan sonra yaşadıklarını anlatan bir oyun geliyor! (DEVAMI…)

5 Beğeni

Ciddi ciddi 1 Nisan şakası sanıp tarihi kontrol ettim. Daedalic çok ilginç bir tercih olmuş, yani LOTR gibi bir markaya koşulsuz atlayacak onca oyun geliştirici varken point&click’leriyle ünlü bir Alman stüdyoyla anlaşmak tuhaf gerçekten de. Deponia oyunlarıyla çalkantılı bir ilişkim var, bazı yönlerini çok sevsem de bazı açılardan oldukça sinir bozucu olabiliyorlar. Gelgelelim eğer iyi bir yazarla anlaşırlarsa Gollum’dan güzel bir hikaye çıkarabilirler bence. Ortaya nasıl bir şey çıkacak çok merak ediyorum ya, açıkçası çok iyi olacağına hiç inanmıyorum ama umarım Daedalic beni şaşırtır.

Bu arada birileri el atsa da yeni bir The Battle for Middle-Earth oyunu görsek ne güzel olur. Yeniyi geçtim şu an eski oyunları bile satın almak mümkün değilken önceki iki oyunun yenilenmiş haline dahi razıyım.

6 Beğeni

Bu işin tamamen suyunun çıktığının farkındasınız değil mi?

1 Beğeni

LEGO Lord Of The Rings’tense Daedalic’in yapacağı bir macera oyununu tercih ederim açıkçası :slight_smile: Hele bir gelsin, kötü çıkarsa hep beraber taşlarız.

5 Beğeni

Önce Gollum’un hikayesinin o kadar da ilgi çekici olmayacağını düşündüm ama bu konuda point and click tarzı, hikayeli bir oyun yapılırsa oynamak isterdim şahsen. Ama fiyatı öyle 60 dolar falan olmamalı. 30-40 olursa tadından yenmez.

1 Beğeni

Lord of the Rings evreninde geçen strateji istedik, Battle for Middle Earth 1-2 geldi. Oyun beğenildi ve “Nerede lan bunun devamı?” diyen bir grup EA ofisini bastı.

“Bunun MMORPG’si ne güzel yenir,” dedik, bir şeyler yaptılar ama hatırlayanımız yoktur sanırım… Olmadı yani…

“Aksiyon olsun, Orc keselim,” dedik, filmlerin vasat ve vasat-üstü oyunlarının sonrasında Shadow of Mordor ve Shadow of War geldi. Yeterince kare tuşuna basıp Orc kesmiş kıvama gelmişizdir sanırım.

“Bunun macera oyunu olsa ne güzel olur,” dedik, adamlar onu yapıyor şimdi. Bakalım nasıl olacak. Kötü olursa gömeriz, güzel olursa tatlı niyetine yeriz.

Ama durun, adam daha ölmedi. Bunun daha Lord of the Rings araba yarışı, platform oyunu, simülasyonu, FPS’si, 4X stratejisi, Lord Of the Rings Manager 2019 versiyonu var da var…

3 Beğeni

Manager çıkarsa alırım heralde. Hastasıyım o türün. Ama sağlam olmalı yoksa sağlam gömerim. :rofl:

1 Beğeni

Mordor belediye spor ve Eti Ayrıkvadi derbisi. :smiley:

3 Beğeni

Yok ben oyunla ilgili yazmamıştım :slight_smile: Zaten ne oyunu ne de yapımcı firmayı biliyorum. (Açıkçası bouncing balls dışında pek oyun da oynamam. :grinning:) Su çıkması deyiminden kastım, Tolkien eserlerinin ve kahramanlarının acımasızca tahrif ve hatta tahrip edilmesi yolunun açılmış olmasıydı. Herbert’ın oğlu ve yardakçısı Anderson’ın o mistik Dune evrenine yaptığının LOTR’a da yapılmasından korkuyorum sadece. Bu nedenle “Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen” diye başlayan her cümle tüylerimi ürpertiyor.

2 Beğeni

Hahaha Gondor idmanyurdu vs Harad gençlik te olabilir :grinning:

1 Beğeni

Onun öyle olacağı belliydi zaten. Christopher Tolkien’in emekliye ayrılmasının hemen ertesinde Amazon’un dizi projesi duyuruldu ne de olsa. Fazla cıvıtmamaları ve eserin aslına sadık kalmaları ümidiyle. (Derken aklıma Shadow Of War’daki kadın Shelob geldi… Brrr!)

2 Beğeni