Lupin (Netflix Dizi)

Fransız karakter Arsen Lupen’den ilham alan dizi. Daha çok yeni 8 Ocakta 5 bölümü yayınlandı. Ben çok beğendim. Ustaca yazılmış bir senaryo devamını aşırı merak ediyorum. Umarım bizleri çok bekletmezler :blush:

Buyurunuz fragman

4 Beğeni

Ben bu diziye ilk başlarda; gayet açık olan şeyleri bile, seyirci aptalmış gibi açıklaması ve bolca klişe barındırması yüzünden gıcık olmuştum, ama sonlara doğru biraz toparladı. O yüzden ben de beğendim. Ayrıca yönetmeni merak edip baktığımda Louis Leterrier olduğunu gördüm. Bu ismi daha önce duymadığım için filmografisine baktım ve birazcık utandım “Ben bu adamı nasıl daha önce duymadım?” diye. :sweat_smile: Yönetmeni tanımama vesile olduğu için diziyi ayrı bir sevdim o yüzden.

Umarım bu dizi yerli yayınevlerimize Arsen Lüpen kitaplarını bastırmayı teşvik eder.

1 Beğeni

Dün gece tüm bölümleri art arda izleyerek bitirdim. Hap gibiydi zaten. :smiley: Nasıl güzeldi ama, diyerek içimde büyütememiş olsam da geçirdiğim zamandan hoşlandım. ^^

1 Beğeni

Teşvik etmesine edebilir ama benim istediğim basım sırasına göre seriyi düzgün olarak çıkartacak olan var mı? Yoksa şu an serinin çeşitli kitaplarını çok ucuza bulma imkanı var.

ben de beğendim yeni bölümler bu yaz gelecekmiş. kısa olmasından belliydi hemen yeni bölümlerin geleceği.