Macabre

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/macabre/

Arafta bir eserdi o… (00.00) – İncecik bir kız çocuğu sesi yankılanır (00.03)… Aldım verdim ben seni yendim… (00.06) Küçük adımların acemi sesleri katı tonda bir erkek gümbürtüsüyle duraksar. Alamazsın veremezsin sen beni yenemezsin… (00.13) (00.13) Oyuncak bacaklarıyla adama doğru hevesle attığı adımlarınneşesi ayağına aldığı darbeyle acılaşır. (00.18) (Eş zamanlı geçiş) (00.18) Kız dehşetle haykırır.…

3 Beğeni

Merhaba

Şu ana kadar okuduğum en ilginç ve yorumlaması en zor öyküydü Macabre. İlk başlarda bir senaryo okuyor gibiydim ama sonrasında senaryodan da başka bir şeye dönüştü öykünüz. Daha fazla bir şey diyemeyeceğim ne yazık ki. Bilmeden haksız bir şeyler söylemek istemiyorum yani. :slight_smile:

Kaleminize sağlık.

Seçkide çok dolaşan bir insan değilim ancak öykünüzü çok başarılı bulduğum için bir yorum yapmak istedim. Öykünüzü birden fazla kez okudum ve müziğin hızına yetişmeye çalışırken satırlar heyecanla kayıp gitti. Diliniz sade ama son derece derinlikli bir öykü bu. Deneysel üslubunuz özellikle çok hoşuma gitti, bir de bu şairane anlatımınızla birleşince okuyucunun dimağını tazeleyen bir şölen oluşturmuş. Müziği anlatımınızla saniye saniye canlandırmışsınız. Danse Macabre’yi dinlerken öykünüzle arasındaki uyumu yakalamaya çalışmak çok keyifliydi. Hem bir okuyucu hem de zaman zaman yazan bir insan olarak okurken çok zevk aldım. Tebrik ediyorum.