Maceracıları FRP Sunucumuzda görmekten onur duyarız

Selamlar ben Tatar :cowboy_hat_face:

Call of Cthuhlu,Dungeon & Dragons,World of Darkness gibi sistemleri bünyesinde barındıran FRP ve Sohbet sunucumuza siz Araştırmacıları/Maceracıları/İzleyicileri davet ediyoruz. :partying_face:

Eğer sizde Maceralara katılmak,Sistemler hakkında bilgi öğrenmek veya patlamış mısırınızı kapıp izlemek istiyorsanız aramızda sizleri görmekten mutluluk duyarız. :innocent:

:exclamation:Genel sunucu kuralları;
+Min 16 yaşında olmak.
+Maceracılar için en azından düzgün bir mikrofon,olursada kameraya sahip olmak.
+Sunucu kurallarına harfiyen uymak.

Eğer bahsettiklerim sizin içinde uygunsa bu başlığın altına dönüş yapın sizleri sunucumuza davet edelim. :octopus:

Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür eder,Fırtınalı günler dilerim :mermaid:

2 Beğeni

Teknolojik sosyal medya şeylerine fazla hakim değilim. Yinede bir kamera ve mikrofonlu kulaklığa sahibim. İşin sohbetsel boyutuna katılıp fikir ve ani paylaşımında bulunmak, varsa yeni nesile tecrübe aktarmak gibi şeylerde size katılabilirim.

Daha önce dnd ve white wolf dm linkleri yaptım. FRP ile hep topluluklar hemde oyunlar bağlamında sağlam içli dışlı olmuşlugum var.

Hangi sunucuda ve ne zaman yayindasiniz bilmiyorum ama boyle bir genel sohbet muhabbet gecesi vs gibi birşey olursa katılırım. Yüz yüze daha tercih ettiğim birşey.istanbuldayim bir buluşma gibi birşey olursa ona da severek kayilirim.

1 Beğeni

Discord sunucumuzdaki üyelerin geneli Türkiye’nin farklı noktalarında yaşadığı için yüz yüze görüşmeler çok nadir bir şekilde oluyor genel olarak discord üzerinden aktif bir şekilde iletişim halindeyiz.
Sunucuya davet ettiğimiz kişiler genellikle oyuncu ve izleyici olduğu için genelde bilgilendirme sohbetlerine yerine oyun ve oyun sonrası sohbet muhabbet için kullanılıyoruz.Üye sayımız şuan fazla olmadığındanda kaynaklı tabikide bu.
Sunucumuzun katılım linki 🎲Dungeon Society🔮