Maggie Smith, Harry Potter Filmlerinde Gerçekten Oyunculuk Yaptığını Hissetmemiş

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Maggie Smith, Harry Potter Filmlerinde Gerçekten Oyunculuk Yaptığını Hissetmemiş – Fantastik Canavarlar

image

Harry Potter filmlerinde Minevra McGonagall rolüyle karşımıza çıkan Dame Maggie Smith, geçtiğimiz günlerde rol aldığı yapımlara dair bazı açıklamalarda bulundu. Smith’in bazı sözleri, Potter hayranlarını üzecek cinsten. Hem tiyatro hem de sinemada unutulmaz performanslarla anılan İngiliz aktris Maggie Smith, Evening Standard’a konuştu. 84 yaşındaki oyuncu şu sözleri sarf etti: “Harry Potter ve Downton Abbey yapımlarında… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Hayranların üzülmesini gerektirecek bir şey yok be. "Performans açısından, öyle abartılacak bir oyunculuk sergilemedik"e yakın bir şey demiş. Kişisel olarak tatmin olmamış gibi gibisinden.

Bu konularda, tartışılmasız asıl bomba, Star Wars’la anılmaktan nefret etmiş Alec Guinness. Usta oyuncumuz, Ben Obi-Wan Kenobi’miz, “Ben ne roller oynadım, bu tuhaf filmle mi anılacağım?!” diye çok söylenmiş. Grand Moff Tarkin’imiz Peter Cushing’le birlikte, ilk Star Wars’ı oyunculuk namına daha da güzel yapan oyunculardandı. Ancak bu, varlığıyla güzelleştirdiği filmden nefret etmesine engel olamadı.

Bu hadiseyi aklıma getirince, Dame Maggie Smith’in kişisel tatmini üzerinden yaptığı yorumu hiç bir şeycik gibi geldi.

3 Beğeni

Çok güzeldi ama. Niye böyle bir açıklama yapmışki ?