Magus Kitap'ın Yolculuğu Başlıyor!

Hayırlı olsun. Ben ilk kitabınızdan bir adet sipariş verdim şimdi. Laura Restrepo kitaplarını da merakla bekliyorum. Yayın hayatınızda başarılar dilerim.

2 Beğeni

Kitap ilgimi çekti, alacağım. Sadece internet mi yoksa kitabevlerine de gelir mi?

1 Beğeni

Keyifli okumalar :dizzy: Kitabevlerine de dağıtılacak.

3 Beğeni

Sonra Birden Uyandım, Amazon’da satışta.

https://amzn.eu/d/00iulUOt

Yeni kitabımız Tüm Dünyaların Oyunu da birkaç gün içinde satışa açılacak. Genel dağıtımı 1 Haziran’da başlayacak.

Antimemetik Diye Bir Birim Yok ise pek yakında.

10 Beğeni

Antimemetik Diye Bir Birim Yok, Amazon’da ön satışta :rocket:

7 Beğeni

Liste fiyatı sanırım bu. Amazon stoklara gelsin kesin alacağım bu kitabı. Satışı bol olsun. Belki etkinlik bile yaparız bu kitaba.

3 Beğeni

Sizin kitapları kitabevlerinde bulamıyorum ya, sanırım sonra internetten almam gerekecek.

1 Beğeni

Merhaba, hayır. Yüzde 20 indirimli.

Kargo dahil olduğu için çok yüksek indirim yapamıyoruz.

3 Beğeni

Kitabevleri sipariş vermeyince elimizden bir şey gelmiyor. Yeni ve butik bir marka olunca görmemekte ısrar edebiliyorlar. Bu kitapla beraber durum biraz değişecektir.

6 Beğeni

En olmadı internetten alacağım sıkıntı yok :blush: Umarım kitabevleri sizi radarına alır, yeni bir yayıncı olduğunuz için oralarda da görünür olursanız sizi bilmeyen pek çok insana daha ulaşmış olursunuz diye düşünüyorum :folded_hands:

4 Beğeni

Kır şu kabuğunu artık Melih. :slight_smile:

2 Beğeni

Kitabevine de direkt sipariş verebilirsiniz. Getirtmeyen pek görmedim.

2 Beğeni

Ara ara interneti kullanıyorum ama kitabevine gidip almak çok daha hoşuma gidiyor :sweat_smile:

@Giskard bir daha gidince sorarım bi. Olmadı Amazon’da satıcısınız sanırım bir ara oradan alırım :slight_smile:

1 Beğeni

Kredi kartı kullanmak istemeyen veya yayınevinden aracısız satın almak isteyenler için EFT/havale ile de satış yapıyoruz. Amazon fiyatlarımıza göre biraz daha indirimli oluyor. Adet fark etmeksizin kargo yine ücretsiz.

8 Beğeni

Antimemetik Diye Bir Birim Yok kitabını aldım :raising_hands: Umarım farklı ve güzel bilimkurgu basılmaya devam edilir :fire: Yayın yolculuğunuzda başarılar diliyorum :heart:

3 Beğeni

Çok teşekkür ederiz. Keyifli okumalar.

4 Beğeni

Kitapyurdu’nda da satışa açıldı:

https://www.kitapyurdu.com/kitap/antimemetik-diye-bir-birim-yok/758979.html

4 Beğeni

Antimemetik’i Amazondan sipariş geçtik. Bikaç güne gelir sanırım. Merak ettim, okur yorumlarım. Birde Türk yazar var, onu da sonra alacağım. Kapağı da çok hoşuma gitti.

2 Beğeni

Ya bende amazondan almıştım kolay gelsin 8 gün oldu getirmedi sonra iptal oldu iade ettiler ücreti. Müşteri hizmetleri dedi kitap yine gelecek size ama sanmıyorum. Kitapyurdun dan aldım mecburen:( Amazon stoklarında olsa keşke.

2 Beğeni

Talihsizlik olmuş. Ben bizim buradaki kargoculardan hep memnun kaldım bakalım.

2 Beğeni