Hayırlı olsun. Ben ilk kitabınızdan bir adet sipariş verdim şimdi. Laura Restrepo kitaplarını da merakla bekliyorum. Yayın hayatınızda başarılar dilerim.
Kitap ilgimi çekti, alacağım. Sadece internet mi yoksa kitabevlerine de gelir mi?
Keyifli okumalar
Kitabevlerine de dağıtılacak.
Sonra Birden Uyandım, Amazon’da satışta.
Yeni kitabımız Tüm Dünyaların Oyunu da birkaç gün içinde satışa açılacak. Genel dağıtımı 1 Haziran’da başlayacak.
Antimemetik Diye Bir Birim Yok ise pek yakında.
Antimemetik Diye Bir Birim Yok, Amazon’da ön satışta ![]()
Liste fiyatı sanırım bu. Amazon stoklara gelsin kesin alacağım bu kitabı. Satışı bol olsun. Belki etkinlik bile yaparız bu kitaba.
Sizin kitapları kitabevlerinde bulamıyorum ya, sanırım sonra internetten almam gerekecek.
Merhaba, hayır. Yüzde 20 indirimli.
Kargo dahil olduğu için çok yüksek indirim yapamıyoruz.
Kitabevleri sipariş vermeyince elimizden bir şey gelmiyor. Yeni ve butik bir marka olunca görmemekte ısrar edebiliyorlar. Bu kitapla beraber durum biraz değişecektir.
En olmadı internetten alacağım sıkıntı yok
Umarım kitabevleri sizi radarına alır, yeni bir yayıncı olduğunuz için oralarda da görünür olursanız sizi bilmeyen pek çok insana daha ulaşmış olursunuz diye düşünüyorum ![]()
Kır şu kabuğunu artık Melih. ![]()
Kitabevine de direkt sipariş verebilirsiniz. Getirtmeyen pek görmedim.
Ara ara interneti kullanıyorum ama kitabevine gidip almak çok daha hoşuma gidiyor ![]()
@Giskard bir daha gidince sorarım bi. Olmadı Amazon’da satıcısınız sanırım bir ara oradan alırım ![]()
Kredi kartı kullanmak istemeyen veya yayınevinden aracısız satın almak isteyenler için EFT/havale ile de satış yapıyoruz. Amazon fiyatlarımıza göre biraz daha indirimli oluyor. Adet fark etmeksizin kargo yine ücretsiz.
Antimemetik Diye Bir Birim Yok kitabını aldım
Umarım farklı ve güzel bilimkurgu basılmaya devam edilir
Yayın yolculuğunuzda başarılar diliyorum ![]()
Çok teşekkür ederiz. Keyifli okumalar.
Kitapyurdu’nda da satışa açıldı:
https://www.kitapyurdu.com/kitap/antimemetik-diye-bir-birim-yok/758979.html
Antimemetik’i Amazondan sipariş geçtik. Bikaç güne gelir sanırım. Merak ettim, okur yorumlarım. Birde Türk yazar var, onu da sonra alacağım. Kapağı da çok hoşuma gitti.
Ya bende amazondan almıştım kolay gelsin 8 gün oldu getirmedi sonra iptal oldu iade ettiler ücreti. Müşteri hizmetleri dedi kitap yine gelecek size ama sanmıyorum. Kitapyurdun dan aldım mecburen:( Amazon stoklarında olsa keşke.
Talihsizlik olmuş. Ben bizim buradaki kargoculardan hep memnun kaldım bakalım.