Bu yorumu bir yerde daha mı okumuştum ben ne? ![]()
Devam devam, hikaye ileride güzelleşiyor.
Yok yahu nereden bileceksin ki ![]()
Hocam bitirenler çıkabilir mi?
%45’e anca gelebildim. Belki eylüle kadar bitirebilirim bir ihtimal.
İlk 1 ay ve son 15 gün çıkamazsınız.
Spoilersız yorum alalım.
Ben de yüzde 55 gibiyim.
Spoilersız yorum : Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş.
Güzel bir eser fekat diyeceğim ama spoiler vermeden diyemiyorum. Bitince tekrar konuşalım.
Ben 330’lardayım, hayatımın geri kalanı boyunca bu kitabı okuyacağım gibi duruyor. ![]()
Şaka bir yana akıcı gidiyor. Ama karakterlerin birbiriyle hala hiçbir alakası olmaması biraz yıpratıcı. Aslında David Mitchell romanlarını acayip severim, onlarda da genelde karakterler ayrı devam ediyor, yer yer birleşiyor yer yer ayrılıyor ama bir şekilde hikaye bağlı gidiyor. Mahşer’de tüm hikayeler inanılmaz bağımsız gidiyor şimdilik, birleşecekleri ümidiyle okumaya devam ediyoruz. ![]()
Bitti, spoilersız yorum yapmak biraz zor ![]()
Böyle yapınca da insan hepten merak ediyor. Ben de 800’lü sayfaları geçtim sanırım baya bir şey oldu.
Şu anki durumda Boulder mı ne orada toplaştı bizim iyiler. Kötüler Vegas ta milleti geriyor. Harold her ortaya çıktığında beni geriyor. O olay bir miktar gürültü patırtı çıkartacak o çok belli oldu ya hayırlısı bakalım. Harold karakter gelişimi en iyilerden biri. Stu ise bence kitabın başında anlatılan kişiye nazaran daha genç biri gibi davranıyor artık. Bir tutarsızlık seziyorum. Genel olarak karakterleri beğeniyor, rüya öğreti kısmının bir yere bağlanmaması halinde ise saç baş yolduracağını düşünüyorum.
Deplasman otobüsü yapacaklar yakında. ![]()
Şu an Erzurum Kongresi topladılar ![]()
AA bu foto da nereden geldi?
Göztepe deplasmanına giden Fenerliler. ![]()
Ya bunu gördüm, hiçbiri garibime gitmedi de arkadaki pet şişe nedir arkadaş. Etil alkolle mi saldıracaklardı.
Biri tutamamış kaçırmış gibi.
@alper sana nereden geldi demek istemiştim de neyse. ![]()
X’ de görmüştüm. BookX değil bu arada Twitter X. ![]()
Yine de takdir ettim. Gordons kral içkidir. En çok o şişe var ![]()
Ucuz diye var bence.
Deplasmana gidecek olan bizimkiler mi?