Süpriz söylemem. Oku bakalım neler olacak.
Bir tanesi ev yapımı içkiyle binmiş deplasman otobüsüne
Şunun normalini alacak paran yoksa deplasmanda ne işin var diyen olmamış
.
Otobüsün parasını bir yönetici vermiştir, bileti bile olmayabilir çoğunun.
Bilet 1950 TL, otobüs 1200 TL, etil 200 TL
Yok yönetici de parasıyla bindi izmirden ![]()
%95. Yolun sonu göründü artık.
Yüzde 90’a geldik. Kitap çok güzel. Dan Brown tadı da var sanki. Sevdim ben. Hatta bitmesin diye okumayı bıraktım şimdi.
Nick Andros’un askerleriyiz ![]()
Yalnız şu rüya, içe doğması ıvır zıvır işini açıklamazsan sana laflar hazırladım King.
Etkinliğin farkında olmadan başlamıştım ben de. 400’lerdeyim. Ama hâlâ karakter derinleme inşasındayız. Temeli sağlamlaştırmak için diye düşünüyorum. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Bazı sahneler klasik King tarzı; ürkütücü, okumaktan ziyade izliyormuşuz gibi. Özlemişim Kral’ın kitaplarını okumayı.
Herkes bitirdi di mi? Tahmin etmiştim böyle olacağını, beni bırakın siz devam edin demiştim. ![]()
800’lerdeyim. Herkes toplaştıktan sonra kitap çok daha güzelleşti.
Tüm karakterler çok başarılı ama karakter gelişimi açısından Harold ve Larry çok iyi gidiyor bence. Onların yeri ayrı. Yani Harold’ı seviyorum demiyorum tabii ki, ama King klasını konuşturmuş diyorum. ![]()
Başka kitapları okumayı özledim ya. Çantaya sığan, 300 küsürlere gelince bakıp “haa iyi ya az kalmış biter yakında” dediğim kitapları mesela… Hayır bir de pis bir meret bu kitap, hem artık bitsin istiyorum hem de okumaya kıyamıyorum. ![]()
Sevebilirsin de ya bence ![]()
Kitap bitsin istiyorsun evet ama bittiği zaman uzun yıllar unutmayacağım dostlar olacak tüm karakterler. Güzel kitap.