Sizi izlediğimi bilmeden, 3 gün önce izlemiştim bu videoyu. Videolarınızın devamını dilerim.
Ben seriyi ciltsiz takip ediyorum. Şu ana kadar bir sorun yaratmadılar.
Vira bismillah. Ağlarınız balıklarla dolsun.
İthaki’ye güvenmediğim için karton kapalıdan topluyorum. Ne zaman seri tamamlanır o zaman toplu ciltli alırım diye düşünüyorum.
Umudum kitapla dolması ama balıkta olur.
Keşke fiyatlar bu kadar cep yakmasa, tüm kitapları çifter çifter toplardık.
Hangisini alırsanız alın içinde kartların olduğundan emin olun. Kart ayraçlar çok güzel, bazen içlerinden çıkmayabiliyor
Not: 2 ya da 3.kitabın içinden ayrıca harita poster çıkması lazım.
Tamam bunlara dikkat ederim. Umarım eksik göndermezler. Yanlış hatırlamıyorsam burada alan bir kişi paylaşmıştı, jelatinli gelmişti 2 ya da 3. kitap. Hepsi öyle gelse keşke.
Evet, şimdi hatırladım. Haritalı olan jelatinliydi benimde. Diğerlerine öyle yapmamışlar ne yazık ki
Teşekkür ederim öyleyse
Ben de 5. Kitabın ciltlisini alamadım hala. Yüzde 50 ilknokta beklemekten 2-3k lık alacak biriktiği için de ciltli tarafı almayı bırakma ihtimalim de var bakalım.
Kapak olarak ciltsiz seriyi daha çok beğenmeme rağmen ciltli olarak topladım. Hem dayanıklılık açısından hem de biraz koleksiyon niyetiyle bu tercihi yaptım. Fiyat artışlarına bağlı olarak ileride ciltli baskıların sonlanabileceğini düşünüyorum nedense. Her geçen gün katlanarak artıyor fiyatları. Elbet bir yerden sonra ciltli alımına baştan beri toplayanlar devam edecek gibi görünüyor. Sıfırdan giriş yapmak şimdi bile bir hayli tuzlu. Ayrıca ciltli kitaplar halen 1. Baskilarinda mi yoksa devam baskıları geldi mi bilmiyorum. Devam baskıları olmadıysa henüz o da ayrı bir problem gelecek için.
Tekrar baskıları yapıldı ciltli versiyonların.
Bende de sadece 1. Kitabi var. Bir ara ilk 5 kitap hazir soylentisi vardi. 6. Kitap benim icin eşik. Eğer 6. Kitap gelirse okumaya başlayıp devamını alacağım. Gelmezse haydi English
Malazan 6 matbaadan gelmiş, İlknokta paketlemeye geçmiş.
Aynen, ön siparişler paketlemeye geçmiş Bu sefer gelir gelmez okumayacağım ama, bir süre bekleyecek artık malazanlar okuma listemde.
Ben ikisini de almıştım ciltsiz alanlar biraz daha bekleyecekler sanırım :d
Ben çıktıkça alıyorum ama ikinci kitap sonrası okumaya ara vermiştim. Seneye bu zamanlara kadar iki kitap daha çıkmış ve ben de sil baştan seriyi okumaya başlamış olurum.
Benim kitaplar kargoya verilmiş. Umarım hasarsız gelirler.
Serinin en güzel kitabı bence. Umarım sende keyif alırsın. En derken tabii ki çok büyük fark yok ama kafama silah dayasalar 6 derdim (6-10-3)