Ben talip olurum yeni toplamaya başladım ![]()
Genelde site yöneticileri çekiliş ile belirliyor. İstersen onlar ile iletişime geçebilirsin.
Çekiliş olursa oradan veririm, olmazsa @Urahara ya istediği malazan hediye ederim. ![]()
Hayırlı olsun. İç kapağını gösterebilir misin? Yine karton kapaktaki sert kapağa basılmış mı?
Çok teşekkürler. Müthiş görünüyor ![]()
Benimki de geldi (2 adet) ama bu sefer paketlemeyi begenmedim.bir pat pat onu da bantlamamışlar.yarısı pat pat dışına çıkmış.kargo poşeti olmasa hiçbir koruması yok yani.
Arkadaşlar seriye ve ithakinin politikalarina hakim olanlar sizce bu seriye ne zaman başlanılmalı? 2023 de gördüm seriyi tamamlanınca alır okurum diye düşünüyordum ancak daha tamamlanmadı. Açıkçası diğer kitapların çevrilmesini beklemek hype öldüreceğini düşünüyorum. 8. Kitap çıktığında seriye başlamak ki kitapların kendileri de uzun olmasına ek olarak araya farklı kitaplar da sıkıştıracagim sizce yeterli olur mu ki ?
Malazan peynir ekmek gibi satan kitaplardan olmasa da kendi kitlesini kazanmış bir seri olduğu için havada bırakılacağını zannetmiyorum. Yani, bir terslik olmazsa, seri 2 seneye tamamlanır gibi.
Aceleniz yoksa indirim zamanlarında kitapları yavaş yavaş toplayabilirsiniz.
-
Kitabın Ciltli versiyonunu bulamadım bir tek. Hiçbir yerde yok gibi. Nadirde toplu satılan bir kaç tane var ancak diğerleri bende olduğundan onlara yönelemedim. Dur mesaj atıyım ben onlara belki ayrıca satarlar.

Satmayı düşünen olursa da bana ulaşabilirsiniz.

Not: Soruldu olumsuz yanıt alındı. Vermiyorlar tek cildi. ![]()
9.kitap yayınlanınca okuma listeme almayı planlıyorum ben.
Şu an 7-ci kitapdayım. Çok iyi gidiyor. 8-ci kitap ne zaman çevrilir acaba? ![]()
Çevirisi tamamlandı. Yakın zamanda çıkar bence. Ama bu bir iki ayı bulabilir emin değilim.
Çok iyi haber. Teşekkürler