- kitabın ciltsiz ve ciltli kapakları;
Ben yine ciltlinin kapağına taktım , komik olmuş.
Malazan serisini hep ciltsiz aldım.mutluyum :)) fakat okurken dağıtır mıyım diye de tırsmıyor değilim:))
Bugün tüm seriyi satın aldım. Kitaplar o kadar güzel ki. İçinden çıkan ayraçlarına bayıldım ve üzerine birde kuşe kağıda kocaman bir harita çıktı. Kitapları kitaplığıma dizdim seyrediyorum
Umarım okuyunca da beğenirsiniz.
Yedinci kitap ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?
Bu ay çıkar diye bekliyoruz ama gün geçtikçe sonraki aya sarkacakmış gibi duruyor.
İthaki Malazan için bunu hep yaptı; duyurusunu yaptığı ayın son Perşembe’sinde ön siparişe açıyor.
Dediğiniz gibi olacak sanırım.
Herkese merhaba, kitabı okuyanlar genel olarak çok karışık olduğunu, kimin kim olduğu belli değil gibi yorumlar yazmışlar. Sizler ne dersiniz?
Doğrudur. Bazı kişilerin 3 ismi bile olabiliyor.
İnternette malazan ın wikipedia gibi malazan fanlarının oluşturduğu siteler var ordan bakabilir yada benim yaptığım gibi chatgpt teyzeye “bu kimdi bu kimdi” diye sorabilirsiniz. Acayip ilgileniyor kendisi
Yapay zeka destekli malazan. Fena fikir değil
Seriyi okumadım ama ChatGPT’yi kesinlikle öneririm. Unuttuğum kitapların özetini okumak için kullanıyorum, çok iyi geliyor. Chapter, chapter ayırma işini dahi yapıyor.
Aynen. Hatta uzun zaman önce yarım bıraktığım bir kitabı kaldigim sayfaya kadar spoilersiz özetle dedim, özetledi…
Tüm seriyi yeni almıştım ve hopp 7. kitap çıktı
Çok teşekkür ederim. Sayenizde direkt aldım
Keyifli okumalar dilerim
7.kitaptan karton kapaklı bir adet hediye etmek istiyorum. Veyahut seriden herhangi bir kitabını.