Malazan Kitapları (İthaki Yayınları)

1. kitabın ciltsiz ve ciltli kapakları;

17 Beğeni

Ben yine ciltlinin kapağına taktım :slightly_smiling_face:, komik olmuş.

7 Beğeni

Malazan serisini hep ciltsiz aldım.mutluyum :)) fakat okurken dağıtır mıyım diye de tırsmıyor değilim:))

2 Beğeni

Bugün tüm seriyi satın aldım. Kitaplar o kadar güzel ki. İçinden çıkan ayraçlarına bayıldım ve üzerine birde kuşe kağıda kocaman bir harita çıktı. Kitapları kitaplığıma dizdim seyrediyorum :smile:

6 Beğeni

Umarım okuyunca da beğenirsiniz.

3 Beğeni

Yedinci kitap ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

Bu ay çıkar diye bekliyoruz ama gün geçtikçe sonraki aya sarkacakmış gibi duruyor.

1 Beğeni

İthaki Malazan için bunu hep yaptı; duyurusunu yaptığı ayın son Perşembe’sinde ön siparişe açıyor.

2 Beğeni

Dediğiniz gibi olacak sanırım.

https://x.com/ithakiyayinlari/status/1947242184110977491

3 Beğeni

Herkese merhaba, kitabı okuyanlar genel olarak çok karışık olduğunu, kimin kim olduğu belli değil gibi yorumlar yazmışlar. Sizler ne dersiniz?

1 Beğeni

Doğrudur. Bazı kişilerin 3 ismi bile olabiliyor.

1 Beğeni

İnternette malazan ın wikipedia gibi malazan fanlarının oluşturduğu siteler var ordan bakabilir yada benim yaptığım gibi chatgpt teyzeye “bu kimdi bu kimdi” diye sorabilirsiniz. Acayip ilgileniyor kendisi :blush:

2 Beğeni

Yapay zeka destekli malazan. Fena fikir değil :smile:

2 Beğeni

Seriyi okumadım ama ChatGPT’yi kesinlikle öneririm. Unuttuğum kitapların özetini okumak için kullanıyorum, çok iyi geliyor. Chapter, chapter ayırma işini dahi yapıyor.

4 Beğeni

Aynen. Hatta uzun zaman önce yarım bıraktığım bir kitabı kaldigim sayfaya kadar spoilersiz özetle dedim, özetledi…

2 Beğeni
15 Beğeni

Tüm seriyi yeni almıştım ve hopp 7. kitap çıktı :grin:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Sayenizde direkt aldım

1 Beğeni

Keyifli okumalar dilerim :vulcan_salute:

1 Beğeni

7.kitaptan karton kapaklı bir adet hediye etmek istiyorum. Veyahut seriden herhangi bir kitabını.

5 Beğeni