Malazan Kitapları (İthaki Yayınları)

Geçen sene ortasında (Haz 2022) 1.300 TL’ye aldığım serinin fiyatı :frowning:

1 Beğeni

Serinin 5. kitabı “Gece Yarısı Gelgitleri” için hem karton kapak hem de ciltli kitaplara isbn alınmış. Herhalde önümüzdeki hafta kitap satış sitelerinde yerini alır.

4 Beğeni

İyi okumalar. Sanırım aldığınız cep boy serisi. Peki harf büyüklüğü nasıl rahat okunabiliyor mu?

1 Beğeni

Gördüğüm en iyi mass paper kalite. Drizzt’ler mesela berbat. Fotoğraf isterseniz atarım.

1 Beğeni
18 Beğeni

Malazan 5. kitap hayırlı olsun. Hemen alalım. :star_struck:

İndirim %50 oldu hayat bayram oldu. :star_struck:

9 Beğeni

Normalde ciltsizin de %50’sini beklerdim de göğsümüzü gerdik siparişi geçtik :dd

1 Beğeni

Şöylece aldım, daha ucuza bulmak mümkün olmazdı herhalde. :thinking:

9 Beğeni

Düşünsene kitabevine giriyorsun, Malazan çok iyi seri alsana diyor bir arkadaşın ve 5 kitap toplam 4-5 k :grinning:

5 Beğeni

Karton kapakta seriyi ciltli toplayanların son halini de es geçmemişler

11 Beğeni

4-5k oldu 400-500 lira. Yakında Japonya gibi 10.000 tl 50.000 tl (Japon yeni) gibi dolaşırız. :joy:

2 Beğeni

Ben de başta yadırgadım sonra aklıma yeni çıkan kalın bir kitabın pek tabii 42 lira olabileceği geldi.

Not: Güncel fiyatlardan bir adet 0 çıkartınca fiyat algım zihnimdeki normallere geri dönüyor.

Düzeltme: Bir daha okuyunca aptalca geldi. Kalın kitapların 42 lira olduğu dönemde devlet memur alamayacakkadar kötü bir durumda değildi.

1 Beğeni

Ben de bir sıfır atarak hesaplayacaktım, baktım benim maaşa, bir sıfır daha eklenmemiş. O nedenle bir sıfır azaltarak hesaplayamadım. :slight_smile:

Perakende fiyatlarının pek enflasyon ile dolar kuru ile ilgisi kalmadı artık.

11 Beğeni

Yani aynen. Benim gelirime bir 0 eklenmediği için o hesap bana uymuyor. Ve böyle rakamlar bana yüksek geliyor. Bazen yazıyorum tepki verenler oluyor, kitap fiyatları ucuz diye. Anlatmak istediğim buydu aslında. Herkesin maaşı veya geliri aynı şekilde artmıyor.

7 Beğeni

Tress’i de böyle alayım. Malazanla beraber alsaydım 57.50 TL gibi bir indirim olacakmış. Neyse pek bir şey fark etmiyormuş.

1 Beğeni

Rakamlar yüksek çünkü :slight_smile: 400-500 bandı bu forumda çoğu insan için göz ardı edilebilecek bir fiyat değil.

3 Beğeni

Karton kapağına da %50 yapsalarmış keşke. 420 veren 550 de verir, ciltliye yönlendirmek için mi ciltliyi %50, ciltsizi %40 yapmışlar?

8 Beğeni

Evet, biz de bu şekilde düşünüyoruz. Karton kapak almak şu fiyat etiketliyle bence saçma.

Tress’i de aldım. Bu arada Tress’in içi renkli ve resimliymiş. :man_dancing:

3 Beğeni

Değil valla :slight_smile: kitap 32 USD öyle düşün, döviz bazında bile inanılmaz pahalı. Bir kitap 1.100 TL olur mu yahu…

3 Beğeni

Bence de saçma. Bekleticem o yüzden. Bu yıl ne zaman yapar %50’yi meçhul. İlk çıktıklarında ciltli alıyordum sonra fiyatlar astronomik olunca karton almaya devam ettim. Ciltliye vereceğim paranın kalanıyla almak istediğim diğer kitaplara bütçe ayırmış oluyorum. Kim bilir %50’yi ne zaman yaparlar.

3 Beğeni