Valla orası öyle şimdi 1120 TL verdim 2 kitaba. Bilmiyorum bana pek pahalı gelmiyor. Ben böyle yazınca kızanlar oluyor falan da ne bileyim. Kıytırık et döner Ankara’da 300 lira. Neyse Allah herkese bol kazanç versin.
Amazon’da 15-20 güne bence 350 TL olur.
Hocam sen başka sitelerin indirimlerini bekle bence. Özellikle Amazon indirimi iyi olur bence. Prime üyelerine özel indirim oluyor + kupon falan veriyorlar gayet indirimli oluyor. Ben çıktığı gibi alıyorum ilk okuyanlardan olmak istiyorum. Böyle şeylerim var. Sizin hemen okumalıyım gibi bir düşünceniz yoksa bekleyin kesinlikle.
- kitabı da okudunuz sanıyorum. Seri ile ilgili genel bir düşünceye vardınız mı? Ne düşünüyorsunuz?
Hayatımda okuduğum en iyi fantastik serilerden birisi. Kesinlikle ilk 10’uma girer. Bende İngilizce kitapları da var. E-kitap formatı da 17 kitap mı ne onu da geçen seneydi galiba humblebundle’dan 480 liraya mı ne almıştım. Fakat Türkçenin yeri ayrı. İlk dört kitapta şimdilik favorim 1. Kitap. Çok büyük bütçeli bir filmin extended hali gibi. Her taşın altı dan yeni bir şey çıkıyor olması çok hoştu.
Sırama yaparsam 1=3>4>2 şimdilik böyle düşünüyorum. Öyle uzun serilerde ben genellikle 4. Kitaplara bayılırım Zaman Çarkındada 4. Kitap şahanedir.
@Haplo Yukarda yazdığın kitap 32 usd dediğin ne yurtdışı fiyatı mı? Öyleyse doları 32 alsak 1024 lira yapar.
Ne zaman böyle muhabbetler dönse vaktiyle bu serileri burs paramla kitap başına 4-5 sterline getirttiğim aklıma gelir, dertlenirim. Eski güzel günler
Türkiye fiyatı serinin en iyi kitapları 3 ile 6 bence ve bayağı açık aralar. (8.kitabın ilk çeyreğindeyim) 5.Kitap diğer kitaplardan tamamen bağımsız gibi başlıyor, 6 ve 7’de birleşecek. (Başında çok zorlandım ama sonra bayağı güzelleşiyor) 1 ile 4’ü ben çok sevsem de yapıları gereği serinin en zayıf kitapları. Steven’ın podcastlerini dinliyorum bu ara o bile 1-4-8-9 için diğerlerine göre daha az epik ama yapısal olarak daha önde kitaplar diyor.
Çıkan 25 kitabı da ingilizce temin ettiğim için çok memnunum ama
@nefarrias_bredd tüm seriyi ortalama kur 17’den 200 dolara bağladığım için inanılmaz şanslı hissediyorum bende serinin tek kötü yanı mass dışında (ana seri) asla bulunmuyor olması.
Ben de buraya bolca basmazlar vs. yazılınca belki ingilizce okurum diye tüm seriyi almıştım ama dilimize çevirilecek gibi. Fiziksel ingilizce seriyi elimden çıkarırım büyük ihtimal boşuna aldım. :d.
Ben bütün Zaman Çarkı’nı, son 8 kitap ciltli olmak üzere, 220 liraya getirtmiştim hocam yahu. O zaman bir aylık bursum 375 liraydı. İkinci el mikinci el, olsun. Şimdiki durumlara kıyasla şaka gibi.
Bu arada Malazan konusunda İngilicce serinin ciltlileri teoride bulabilsem de cep yakıyorlar hocam. Ben cimri insanım, bana ters. Türkçe ciltlileri topluyorum memlekete gidip geldikçe, maksat ciltli de olmuş olsun .
Ben valla 1.000 USD’ye kadar ateşlerim yenisi çıkarsa. Ama ikinci ellere asla vermem. Seri bir bitsin, tekrardan değerlendireceğim bu durumu.
Hocam ben de geçen 220 tl’ye lahmacun söyledim. Çok mutluyum.
Valla o zamanki lahmacun fiyatını çıkaramadım hocam. Ama yumurta 35 kuruştu, ordan pay biçebiliriz bence
Ayrıca, oha. 220 lira nedir. 2 lahmacun fiyatı gayet makul bence bu kitap için hahaha.
Eski çamlar bardak oldu hocam. Benim öyle bir fiyat algım değişti ki ucuz bir şey görünce kesin eşek eti at eti falan diyorum. Allah affetsin.
Ekleme: Şimdi geçen bir olayla karşılaştım. Hatırlayınca gözümden yaş geldi. Döner sırasındayım ilkokul ya da ortaokula giden bir çocuk var önümde baya küçük gözüküyordu. O da tavuk döner istedi. Çocuğa bir döner verdiler yemin ederim içindeki tavuk parçası ekmek kadar. Nasıl denk geldi bilmiyorum. Çocuk “bu ne abi martı mı kestiniz” dedi.
İndirim kaç gün sürecek acaba.
Teşekkür ettim, ben de bu kodu kullanarak aldım.
Aldım ama, valla canım sıkıldı Fiyatların gittiği yer moral bozucu cidden.
Hayırlı olsun. Bir de böyle bir şey varmış. Bakalım neyle karşılaşacağız.
@Nadalia Haber için teşekkürler hocam.
Aynen şimdi o başlığı okuyama geçmiştim Bakalım erken kime gelirse foto yollarız foruma.
Bu seri yüzünden amazonla ilişkimiz tüketici hakem heyetine kadar çıkmadı değil.Ayrıca ben fiyatlandırmadaki düşüncelere katılmıyorum çünkü bir süre indirimleri kovalayıp seriyi toplamaya çalıştım ve bu süreçte önceden ciltli versiyonlarıyla olan fiyat farkının giderek kapandığını gözlemledim.Nitekim son kitapta da benzer durumla karşılaştık.Hadi bu seri için özellikle telif ;basım, çalışanlar ,matbaa vs vs var diyelim peki yeni çıkan Savaş ve Barışın 420 tl olması sizce normal mi? Ailemle birlikte ticaretle uğraşıyoruz fakat kitaplardaki fiyat artış ivmesini kendi işimizde yakalayamadık😅Zannımca zaten alacaklar diyip böyle bir fiyatlandırılmaya gidilmiş.Günlük hayatta bahsedilenler gibi çoğu yere zaten bu meblağları harcıyoruz fakat bir kitabın 500-600 tl olması hala psikolojik olarak alışamadığım bir durum😏
Sen İstanbuldaydın galiba. Sana erkenden gelir. Ben Ankara’dayım. İlk buraya gelirse önce ben atarım.
Yok, İzmir’deyim ben. Sana daha erken gelir, bu ön siparişlerde hep en geç bana geliyor .