Masaüstü ve Telefon Arka Planlarınız

Ya bu fotoğraf modu olan oyunlar kötü hissetmeme yol açıyor. Ben de gezinip ekran görüntüsü almayı çok seviyorum ama hiç mi hiç böyle güzel görüntüler elde edemiyorum. Kıskandım.

yanlış anlaşılmasın, bunları ben almadım… ama bu tip paylaşımların bulunduğu ortamlar var… oradaki insanlar bu işi resmen sanata çevirmiş…

1 Beğeni

Her baktığımda istisnasız yüzümü güldürüyor :slight_smile:

10 Beğeni

paylaşıldıkları boyutlar direkt bunlar… özellikle twitterda şu hesap ve etrafındaki hesaplar bu konuda çok iyi…
https://twitter.com/BBuradori

1 Beğeni

5 Beğeni

Bunu normal atabilir misiniz? Full Hd link varsa çok güzel olur.
Resim ne ile ilişkili acaba? Mitoloji mi yoksa incille alakalı bir şey mi?

Bu Gustave Dore’nin John Milton’ın Paradise Lost (Kayıp Cennet) adlı eseri için yaptığı bir illustrasyon. Tanrı tarafından Adem’in yaratılmasından sonra Tanrıya baş kaldıran şeytan ve beraberinde isyan edilen meleklerin cennetten kovuluşu (düşüşü) betimleniyor. İncil’de de geçer, Kuran’da da geçer. Kuran’da Araf suresi olması lazım…

8 Beğeni

Çok güzelmiş. Enfes bir çizim. Tekrardan teşekkür ederim.

Kilit Ekranım;

Bioshcok’dan Big Daddy

Ana Ekranım;

Yine Bioshcok’dan bir screen shot

5 Beğeni

Miyazaki anime filmi
Howl’s Moving Castle
Yürüyen Şato

7 Beğeni

3 Beğeni

Aslında çok sık duvar kağıdı değiştiririm ama Argonath Kapılarını değiştirmeye elim varmıyor valla :hanci:

2 Beğeni

Yüksek çözünürlüklü argonath varsa alabilir miyim ben de :slight_smile:

İngilizce baskıda bu kapak var, bayılıyorum:

!

!

Önceden çok sık değiştirirdim ama sanırım buldum renklerimi :sweat_smile:

5 Beğeni

Zedge diye bir programdan indirdim bende kalitesini bilmiyorumda telefon ekranına tam oluyor :bender:

1 Beğeni

Çizim hali de fena değildir :love_you_gesture:

3 Beğeni

5d13bf5e1d980884906d3de6581a5749
Kitap tutucu olarakta yakıyorlar :fire: :fire:

10 Beğeni

Argonath harika zaten de, bizde DVDyi geçtim kitapları şöyle bassalar yeter valla :love_you_gesture:
Silmarillion’un hala sırtındaki yazılar ters yönlü. Siyah basılsaydı bi.

Bunları görüp istememek mümkün değil.Bizdekileri gördükçe kapakları baştan kendim yapasım geliyor. :sleepy:

1 Beğeni

Keşke bizdeki baskılar da böyle olsa. Umarım bir gün olur