Şöyle paylaşayım. Boyut olarak sıkıntı olabilir. Direkt benim telefonun boyutunu ayarladı program. Olmazsa zedge uygulamasından bulabilirsiniz.
Uzay, gezegenler, yıldızlar, uzay gemileri… Bu konsepti seviyorum. Bana göre bilimkurgu kitaplarının kapakları bu konseptte olmalı
Kitapta okuduğumuz şeyleri görsel olarak böyle görmek benimde çok hoşuma gidiyor. Bugünlerde Mandalorianda şahane işler çıkarıyor. Bölüm sonundaki görselleri ayrı seviyorum.
Hiç sormayın ben henüz Mandalorian izleme şansı bulamadım
Sürprizbozansız birkaç çalışma göstereyim. Her bölümün sonunda bölümün özeti şeklinde böyle çalışmalar var.
@Pardus içim acıdı Linuxu görünce. O kadar özledim ki… Şu lanet Windowsu okul programlarım olmasa kullanmam ama naparsın işte.
Kilit ekranı:
Ana ekran:
Bunlar ve benzerlerine şu siteden ulaşabilirsiniz; https://www.vladislavpantic.com/
Bu konuyla ilgileniyoruz. Çözebilecek miyiz bakacağız.
Frank Lampard’ın oynadığı dönem bende sıkı takipçisiydim. Taraftarı olmasam da sempatim var hala. Aslında mavinin her tonundan renkleri olan takımlara sempatim var
Akatsuki no Yona! Çok severek izlediğim ve okuduğum bir seriydi. Hatta mangasına uzun zamandır bakmıyorum. Sanırım en başından okumaya başlayacağım.