Masaüstü ve Telefon Arka Planlarınız

Şöyle paylaşayım. Boyut olarak sıkıntı olabilir. Direkt benim telefonun boyutunu ayarladı program. Olmazsa zedge uygulamasından bulabilirsiniz. :blush:

2 Beğeni

Uzay, gezegenler, yıldızlar, uzay gemileri… Bu konsepti seviyorum. Bana göre bilimkurgu kitaplarının kapakları bu konseptte olmalı :slight_smile:

1 Beğeni

Kitapta okuduğumuz şeyleri görsel olarak böyle görmek benimde çok hoşuma gidiyor. Bugünlerde Mandalorianda şahane işler çıkarıyor. Bölüm sonundaki görselleri ayrı seviyorum.

1 Beğeni

Hiç sormayın ben henüz Mandalorian izleme şansı bulamadım :face_with_hand_over_mouth:

Sürprizbozansız birkaç çalışma göstereyim. Her bölümün sonunda bölümün özeti şeklinde böyle çalışmalar var. :slight_smile:

4 Beğeni

4 Beğeni

1 Beğeni

2 Beğeni

I am GROOT.

4 Beğeni

@Pardus içim acıdı Linuxu görünce. O kadar özledim ki… Şu lanet Windowsu okul programlarım olmasa kullanmam ama naparsın işte.

3 Beğeni

Kilit ekranım

3 Beğeni

Kilit ekranı:

Ana ekran:

Bunlar ve benzerlerine şu siteden ulaşabilirsiniz; https://www.vladislavpantic.com/

6 Beğeni

2 Beğeni

Son sözü ben söylerim diyen bir mesaj daha. :slight_smile: @Agape

Ekran kilidini değiştirme vakti gelmiş görmekten sıkılmışım atınca fark ettim. :confused:

3 Beğeni

Bu konuyla ilgileniyoruz. Çözebilecek miyiz bakacağız.

3 Beğeni

Frank Lampard’ın oynadığı dönem bende sıkı takipçisiydim. Taraftarı olmasam da sempatim var hala. Aslında mavinin her tonundan renkleri olan takımlara sempatim var :sweat_smile: :rofl:

1 Beğeni

Runeterra Shurima diye arasanız resmi bulabilirsiniz.

Bu bilgisayarın arka planı bu arada.

6 Beğeni

5 Beğeni

Akatsuki no Yona! Çok severek izlediğim ve okuduğum bir seriydi. Hatta mangasına uzun zamandır bakmıyorum. Sanırım en başından okumaya başlayacağım. :grin:

1 Beğeni