ilk mektup ilk soru NEDEN SEN
senin o tavsiye ettiğin insanlardan ne farkın var. Bu seni özel mi yoksa kendinden kaçan biri mi yapıyor. Ben aslında bu kadar çıplak bir şekilde dürüstçe, kendini kendine en fazla korktuğun kişiye, açtığını gördüm. Bu herkesin yapabileceği bir şey değil. Bu seni kimin nezdinde kibirli, kiminin nezdinde korkak yapıyor. Bu iki uçta bu ihtimalere karşı nasıl yaşamına devam edebiliyorsun ne kadar kolay kendini incitiyorsun…
cevap: Madem zor biliyorsun, neden soruyorsun canımı daha fazla yakmak için mi ?Her saniye her bakışı, sözü davranışı canlı cansız her varlığı, kendimin ezik olduğunu unutturmamasına şartladım herhalde ya alıştım ya da duyarsızlaştım
ikinci soru en çok sevdiğin ve sevmediğin şeyler ve bunların tanımı hayatında nedir
cevap DİLE KOLAY BEŞ YIL
sevmek kabul etmek anlamak istemek zorunlu olmayan demek işte sevdiğim üç şey doğa aile yazı ve kitap sevmemek ise kabul etmesende suçun bende olması sorumluluk demek zaıflık acizlik güç demek sevmediğim üç şey ise kendini kandırmak hayat sınır
Üçüncü soru HADİ CESARET GÖSTER
sana bunları söyleyen sese ve kişilere bakma cesaretini gösterdin mi hem acıyı çeken hem yazan hem hesaplaşan hem yargıyı veren ses ve kişilerle yüzleş ideal hayat ve kurgu hayatı anlat
cevap KAÇ KERE YANMADIM Kİ O ATEŞTE
evet cesaret bu kendini aklayıp diğer insanlara yıkmak tüm suçu bu cesaretle bu ateşe bende kibrit attım yaptım ama ben farklıyım kaçıyorum nedenini bilmiyorum suçlu hissediyorum çünkü ben yaptım o meşaleyi yakarak ideal hayat kendinle küs olsan bile hayatla yüzleşme cesareti göstermek zorunda kalmamak demek kurgu ise bunun tersi
dördüncü soru SIRA SENDE
peki niçin bana yardım ediyorsun o halde kendi devirdiğin kırık dökük masaları neden topluyorsun ve ya toplamıyorsun
cevap İKİ YAKAMDA TUTUKLU
çünkü toplamak hatta bunu düşünmek bile kendimi inkar etmek yani evet ateşi ben başlattım demek toplamak ise reddetmek demek belkide herşeyi
beşinci soru HESAP EKSTRESİ
korkun yanmaktan yanmak mı yanmaya giderken susmak mı ne olur affetsen kendini
cevap ya yanmak aslında vazgeçmemekse dah
a az acı verişse