Memduh Şevket Esendal Kitapları

2 Beğeni

Yapı Kredi’nin bu kitapları nasıl bastıklarını anlayamadım. Yazarın tüm öykülerini mi baskmakta?

1 Beğeni

Evet tüm öyküleri basıyorlar. @fortknoxt hocam size zahmet konuyu güncellersiniz iyi olur.

3 Beğeni

Güncellenmiştir. :smiling_face: :smiling_face: :smiling_face:

3 Beğeni
1 Beğeni
2 Beğeni

.
.

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/hayata-baslarken.aspx

3 Beğeni

7 Beğeni
3 Beğeni

Bilseydim bu seriye İş Kültür’den değil de YKY den başlardım.

1 Beğeni

YKY’ye nazar değmesin, harika oldu böyle hızlı hızlı gelmesi :slight_smile:

1 Beğeni

Romanların ardından öyküler de tamamlanmış oldu. Diğer yazıları da kısa sürede basılır inşallah.

1 Beğeni

Everest Bütün Öyküler - MŞE

6 Beğeni

Bu baskının Bütün Öyküler olma ihtimali mümkün değil. Yapı Kredi ile karşılaştırılınca yarısı dahi etmiyor.

1 Beğeni

Ben de Memduh Şevket Esendal’ın bütün öyküleri en az 1000 sayfa olur diyordum. Sayfa sayısı az geldi bana. Ama bütün dediklerine göre bütündür herhalde.

İki tanesi dışında elimde yok ama Yapı Kredi’nin sayfasında Esendal’ın kitaplarının içindekiler kısmına baktım. Öykü sayılarını hesap ettim. Bu kadar büyük fark olmamalı. Yayın notunda açıklandığı gibi sadece yayınlanmış kitaplardaki hikayeler alınmış. Bu durumda bile bu kitabın adı Toplu Öyküler olmalıydı.

2 Beğeni

Ben kendime liste hazırlarken, şimdi tam sayı hatırlayamadım ama gazeteler ile birlikte 270-280 öyküsü olduğunu görmüştüm.

2 Beğeni

Başlığa eklenmemiş galiba, ben de henüz almadım ama Ötüken’de MŞE Hikayeleri ilk ciltini geçen ay yayımlamıştı.

Şuradan kitabın içindekiler, önsöz vs bakılabilir.

1 Beğeni

Eğer 200 küsur öyküsü varsa Everest baskısı çok eksik gibi duruyor.

1 Beğeni