Overkill’in yeni stüdyo albümü “Scorched”, Nuclear Blast etiketiyle 14 Nisan’da piyasaya sürülecek.
Şarkı Listesi
- Scorched
- Goin’ Home
- The Surgeon
- Twist of the Wick
- Wicked Place
- Won’t be Comin’ Back
- Fever
- Harder They Fall
- Know Her Name
- Bag o’ Bones
Overkill’in yeni stüdyo albümü “Scorched”, Nuclear Blast etiketiyle 14 Nisan’da piyasaya sürülecek.
Şarkı Listesi
Daha dört beş ay önce yeni bir albüm çıkarmıştı bu eleman, o çıkardığı albümle tanımıştım. Çocuk 2000’li ve tek kişilik bir proje olarak bayağı iyi müzik yapıyor.
2000’li yıllardan sonraki çıkardıkları albümden sadece Ironbound albümünü dinledim. O albüm çok güzeldi. Acaba o albümün kalitesini tuturabilirler mi?
Paylaşılan single şarkılar cidden çok daha iyiymiş. 4,5 ve 7 numaralı şarkıları dinlerken afakanlar bastı yemin ederim. Shadows Follow, Chasing Light, Room of Mirrors gayet hoş. Bakalım ikinci veya üçüncü çevirişimde diğerlerini beğenebilecek miyim.
Testament grubunun yeni bateristi Dave Lambardo.
Bunu okurken You Must Burn’ü (5.şarkıyı) dinliyordum, bende de 4 ve 5 üst üste gelince bitse de gitsek durumu oluştu. Çok büyük umutlarla, belki ilk 4 albüm tadında bir albüm çıkar düşüncesiyle açmıştım ancak o tona birkaç şarkı hariç hiç yaklaşmamışlar.
Albümün ortalarında tempo düşse de son üç şarkıyla toparlamışlar. Bilmiyorum çok ilginç bir albüm, henüz yorum yapamıyorum.
Bugün şöyle bir şey daha çıktı:
Inamorata çiçek gibi şarkı. Outlaw Torn ve Fixxxer’in yanına üçüncü şarkı olarak yazıldı.
Direkt şu listeyi paylaşsam daha iyi olacak sanki
Kadın vokalli prog death + post black.
Metal Church’un yeni vokalisti Marc Lopes.
Sludge/doom/post metal sevenler bir göz atabilir. Bana Amenra’yı anımsattı.
Standardın altına hiç düşmeyip risksiz bir şekilde dayağını atıp bırakan, ne istiyorsanız tam onun karşılığını veren grupların hastasıyım. Enforced da o gruplardan biri bence. Thrash/crossover sevenler bir göz atabilir şu albüme.