Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

Daha dört beş ay önce yeni bir albüm çıkarmıştı bu eleman, o çıkardığı albümle tanımıştım. Çocuk 2000’li ve tek kişilik bir proje olarak bayağı iyi müzik yapıyor.

2 Beğeni
7 Beğeni

2000’li yıllardan sonraki çıkardıkları albümden sadece Ironbound albümünü dinledim. O albüm çok güzeldi. Acaba o albümün kalitesini tuturabilirler mi?

1 Beğeni
1 Beğeni

Paylaşılan single şarkılar cidden çok daha iyiymiş. 4,5 ve 7 numaralı şarkıları dinlerken afakanlar bastı yemin ederim. Shadows Follow, Chasing Light, Room of Mirrors gayet hoş. Bakalım ikinci veya üçüncü çevirişimde diğerlerini beğenebilecek miyim.

4 Beğeni
2 Beğeni

Testament grubunun yeni bateristi Dave Lambardo.

2 Beğeni

Bunu okurken You Must Burn’ü (5.şarkıyı) dinliyordum, bende de 4 ve 5 üst üste gelince bitse de gitsek durumu oluştu. Çok büyük umutlarla, belki ilk 4 albüm tadında bir albüm çıkar düşüncesiyle açmıştım ancak o tona birkaç şarkı hariç hiç yaklaşmamışlar.

2 Beğeni

Albümün ortalarında tempo düşse de son üç şarkıyla toparlamışlar. Bilmiyorum çok ilginç bir albüm, henüz yorum yapamıyorum. :rofl:

2 Beğeni

Bugün şöyle bir şey daha çıktı:

2 Beğeni

Inamorata çiçek gibi şarkı. Outlaw Torn ve Fixxxer’in yanına üçüncü şarkı olarak yazıldı. :writing_hand:t2:

2 Beğeni

Direkt şu listeyi paylaşsam daha iyi olacak sanki

1 Beğeni

Kadın vokalli prog death + post black.

2 Beğeni
1 Beğeni

Metal Church’un yeni vokalisti Marc Lopes.

1 Beğeni

Sludge/doom/post metal sevenler bir göz atabilir. Bana Amenra’yı anımsattı.

1 Beğeni
3 Beğeni

Reinkaos’un on yedinci yıl dönümüymüş, vay be.

1 Beğeni

Standardın altına hiç düşmeyip risksiz bir şekilde dayağını atıp bırakan, ne istiyorsanız tam onun karşılığını veren grupların hastasıyım. Enforced da o gruplardan biri bence. Thrash/crossover sevenler bir göz atabilir şu albüme.

1 Beğeni
2 Beğeni