Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

Genre farketmeksizin nedensiz bir şekilde Polonyalı gruplara karşı sempati besliyorum, Riverside da bu gruplardan biri. Porcupine Tree ile Riverside iyi gider. :smoking:

1 Beğeni

Sit now there, and look out upon the lands were evil and despair shall come upon those whom thou lovest. Thou hast dared to mock me, and to question the power of Melkor, Master of the fates of Arda. Therefore with my eyes thou shalt see, and with my ears thou shalt hear and never shalt thou move from this place until all is fullfilled unto its bitter end.

Summoning :hugs: :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Yok ağabey yine dönüp dolaşıp sana geliyorum. Engizisyon mahkemesinde işkence arasında engizitörlere çayla lokum gofret servisi yapan çaycının en ufak hatasında kellesinin alınacağını hissetmesi gibi kelle koltukta hissettiren bir albüm. Vokalin pig squel’larının Kanada’da domuz çiftliği işletme isteği uyandırması gibi bir albüm. Davulcunun blast beat’lerinin, Hiko Baba’nın davula gavura vurur gibi vurmasıyla eşdeğer olduğu bir albüm…

Her albümde bir öncekinin üstüne bu kadar hayvanlığı ve manyakça bir şerefsizliği nasıl koyabiliyorsunuz cidden aklım havsalam falan almıyor. Josh Welshman’a selamlar ederim.

1 Beğeni
1 Beğeni

Bakiyim yine boş beleş black meta mı

1 Beğeni

Çok Rotting Christ çakması olmuş abi ama ben zaten Abibas, Nixe, Cavlin Cline de severim :grin:

Bu sene dinlediğim en iyi albüm. Prog rock albümüdür, metal değil. Özellikle marş tarzında bestelenmiş William Blake şiiri Jerusalem ile açılması çok güzeldi. Sonrasında Bach’ın Toccata parçasının yorumu da çok güzeldi. Özellikle bu parçada Carl Plamer davulda en iyi işinini sergiliyor. Kate Emerson zaten bildiğiniz gibi. Sonrasındaki 2 şarkı tamamen gereksiz. Keşke hiç albüme konmasaysı. Sonrasında gelen Karn Evil 9 ise prog rockın zirve noktalarından biri.

Albümü farklı bir şey dinlemek isteyen herkese tavsiye ederim. Son derece distopik ve karanlık bir tonu var.

Lady Fantasy ise beni en çok etkileyen şarkı oldu. Ülkemizde niye bu kadar çok sevildiğini dinleyince anladım.

3 Beğeni

Eskinin Batuşka’sı, yeninin PATRIARKH’ı İlyas Peygamber adlı albümünü ortamlara salmış. Yayımlanan üç single’dan hiçbir halt anlamamıştım. Şimdi dinlemeye başlıyorum.

2 Beğeni

Daha senfonik olmuş diyorlar. Ben de yarın dinleyeyim bi

Dayanamadım dinliyorum, melodik olan her türe okeyim

Editto: Kulaklık dayanamayıp intihar etti. Kablosu koptu maalesef :grimacing:

1 Beğeni

Albümün vasatlığına kulaklık bile dayanamamış, çok geçmiş olsun hocam. :sweat_smile: Bart ve saz ekibi kendini iyice deliliğe vura vura koca grubu ne hâle getirdiler yazık.

1 Beğeni
2 Beğeni

Amorphis yeni albüm kaydına gimiş. En sevdiğim kuzey avrupalı metal gruplarının başını çekiyorlar. Özellikle grubun 2.dönemini çok seviyorum.

3 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni

The Halo Effect’in yeni albümü bugün çıktı. Heyecanlıyım.

3 Beğeni