Unleashed yeni single. Ben pek beğenmedim.
Ozzy Osbourne’u kaybetmişiz. R.I.P.
Final konserini gerçekleştirip gitmesi bir yandan trajik bir yandan da çok epik bir kapanış, RIP Ozzy Osbourne. ![]()
O bir heavy metal efsanesiydi. RIP.
Yeni canavarım.
ESP LTD EC1000 CTM See Thru Black Cherry: Normal EC1000’ler gibi belly cut’u yok, Les Paul kalınlığında.
Güle güle kullanın, çok şıkmış. ![]()
Ben daha önce hiç ESP LTD kullanmamıştım, metale de müsait bir telecaster isteğiyle yanıp tutuşuyorken TE-200 modelini gözüme kestirdim. Birkaç haftadır beraberiz, çok da memnunum. Çok kılçıksız markaymış, Schecter gibi naz yapıp durmuyor. Yok akordum gitti, yok sap ayarım cortladı, hiçbir şey yok vallahi taş gibi. Bundan sonra bu yoldan devam. ![]()
Teşekkür ederim siz de güle güle kullanın. Sizin gitarınız da çok şıkmış.
Ben de bir ara Charvel’in telecasterlarına hayrandım hatta almaya da niyetlenmiştim ama bir türlü denk getirememiştim.
Bu arada metal telecaster alma isteğinizin benim gibi Joe Duplantier hayranlığından kaynaklandığını tahmin ediyorum. ![]()
Teşekkür ediyorum hocam.
Nokta atışı tahmin diye buna derim. ![]()
Bir efsanenin sonu. Rip Ozzy.
https://youtube.com/shorts/sdqRshIXPmg?si=ieKjh0EvNufVCV65
Filter’in Hey Man Nice Shot şarkısını coverladım. Covet denemeyecek kadar basit tek bir rifften oluşan bir şarkı ama yine de bu kadar basit bir riffin heavy olmasının sebebini Drop D tuninge bağlıyorum. Hastasıyız. ![]()
Brent Hinds’i kaybetmişiz şoktayım ve çok üzgünüm.
Keyboards melodisi tam 90’lar Anadolu popuna göre.
Adamlara ne zaman bir kulp bulmaya çalışsam hep daha iyisini yapıyorlar arkadaş ya. Hayvan gibi albüm yine Lorna Shore’dan.
Oooo yeni albüm gelmiş. Hemen icabına bakıyorum
Elemanlar senfonik deathcore gibi absürt bi genreyi milyonlara sevdirdi vallahi büyük iş.
esenlikler, böyle bir cemiyeti gördüğüme çok sevindim
![]()