Sorun bende muhtemelen çünkü beklentiyi o kadar yükselttim ki albüm çıktığında hayal kırıklığına uğradım.Hatta Deutschland ilk yayınlandığında çok heyecanlanmıștım ama albümün devamını dinleyince pek tatmin etmedi.Albümün içinde bildiğin pop şarkı (ausländer) var.Resmen cornetto yaza merhaba şarkısı yapmış adamlar.Ben rosenrot ayarında bir albüm bekliyordum ondan beğenmedim muhtemelen
Auslander konusunda haklısınız, tam bir europop Hallomann ve Weit Weg dışında hiç de fena değildi. Rosenrot tarzı bir albümü eğer stüdyoya girerlerse görebiliriz
Bu W.A.S.P ın o kadar güzel şarkıları var ki çok severek dinlerdim. Tekrar görünce canım Love machine, This torture never stop, I wanna be somebody, Headless Children çekti. Bu akşam dinleyeyim bir Best of CD vardı evde bir yerlerde.
Evet, ben de dün Headless Children albümünü dinledim bilmem kaçıncı defa gerçekten de müthiş bir albüm
Orijinalinden güzel coverlar #1
Siz de devam ettirebilirsiniz seriyi
Devam ettiriyorum.
Orijinalinden güzel coverlar #2(şarkı metal değil ama grup metal grubu diye paylaştım. )
Orijinalinden güzel coverlar #3(yine metal değil ama metal müziğe giden yolu açtığı için paylaştım. )
Biraz da ben ekleyeyim.
Biri bana Sodom’un Surfin’ Bird’ü cover’layacağını söylese gülüp geçerdim.
Orijinalinin yeri ayrıdır ama Metallica burada ‘‘Cover nedir, nasıl yapılır?’’ dersi vermiş.
Lemmy Kilmister şarkını cover’larsa artık o senin şarkın değildir, bu kadar basit.
Onun gibisi gelmeyecek bir daha. Tekrar saygıyla analım:
Orijinalinden güzel midir bilememem ama gayet sağlam bir cover.