Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

Foo Fighters’in yeni albümü çıkmış. \m/

1 Beğeni
1 Beğeni

Metal opera diye bir metal türü varmış. Bilimkurgu ile metal müziği harmanlanmasindan ortaya çıkmış. Bilimkurgu sever olarak bunu görünce mutlu oldum.

Düzenleme: Ben tür diyorum ama aslında tür değil müzik projesi. Yanlış yazmışım orayı.

3 Beğeni

Bilimkurgu metal diyince aklıma direkt bu geliyor.

10 Beğeni

Dune serisinden esinlenilerek bestelenen bir şarkı. Maiden direk dune üzerine bir şarkı yapmak ister ancak Hebert izin vermez çünkü Hebert metal müziği sevmemektedir.

Şahsen ben bu şarkıyı çok sevmiyorum bence Maiden’ın daha iyi şarkıları var.

1 Beğeni

Benim beğendiklerimden biri. Ama bir Rime of The Ancient Mariner değil tabi ki.

9 Beğeni
2 Beğeni

Yaşru’nun yeni albümünü yine çok başarılı buldum. Melodiler bana Amorphis’in Tales From the Thousand Lakes albümünün atmosferini anımsattı. Yaşru’yu öneririm…

5 Beğeni
5 Beğeni
5 Beğeni
3 Beğeni

Valla ben fena yükseldim.

5 Beğeni

“Bir derdim var” demiş Pasi Koskinen.

5 Beğeni

Parçanın pek bir numarası olmasa da (:face_with_hand_over_mouth:) ben de gayet beğendim, albümü bekliyorum :smiley:

1 Beğeni

The way of all flesh kalitesinde bir albüm daha yapamayacakları çok açık ama Magma’dan iyi olsun yeter diye düşünüyorum. Hadi hayırlısı. :slight_smile:

1 Beğeni

Magma’yı sevmiyor musunuz hocam? En sevdiğim parçaları “Stranded” o albümdendir de, merak ettim şimdi :slight_smile:

1 Beğeni

Kötü bir albüm kesinlikle değil ama açıp baştan sona kadar dinleyebileceğim bir albüm de değil. From Mars to Sirius ile The Way of All Flesh’in yanından bile geçemez bence.Bu arada Magma ve The Shooting Star parçaları, Magma albümünün en iyileri bence.Açar açar dinlerim. :smiley:

1 Beğeni

Anladım hocam, diğerleriyle kıyase edilemez o halde. Bahsettiğiniz parçaları severim, ama benim için Stranded’in yeri başkadır :smiley:

1 Beğeni

Stranded güzeldir, ama Esoteric Surgery efsanedir. :smiley: Gojira’nın açık ara en sevdiğim şarkısıdır. Size armağan edeyim hocam. :grinning:

1 Beğeni