İfşalara yanlışlıkla denk gelmiştim gerçekten rezalet ötesi bir şeydi. Dave Mustaine kovarak en doğrusunu yapmış bence.
O halde tatsız David Ellefson haberi üzerine bir magazin haberi ile güncelleyim burayı. Metallica Lars Ulrich’in oğlu Myles, Aleyna isimli Türk bir kızla beraber. İkisi de NYU’dan mezun olmuşlar ve sanırsam en kötü ihtimalle 6 aya yakın süredir beraberler. Lars’ın karısı Jessica birkaç ay önce okey oynarken Instagram hikayesi paylaşıyordu devamlı. Aleyna öğretmiş olabilir mi diye düşünmeden edemedim. Geçen gün de Myles, Aleyna, Lars ve Jessica beraber kano’ya gidip dörtlü selfie paylaştılar.
Umarım bu vesile ile Metallica bir sonraki turnesine Türkiye’yi dahil eder. Lars the businessman duy sesimizi.
#yengegörbizi diye tag başlatalım hemen.
Sarkastik mi dediniz anlamadım.
Ağzımın suyu akıyor dinlerken.
Yunan stoner metali farkı.
Blitzkrieg doktrini’nin vücut bulmuş hali gibi şarkı.
1 ay önce çıkmış. Ben beğendim. Türkiyede sert müzik yapılmıyor gibi bir algı var. Ama yapılınca da dinlenmiyor.
Bir tane de daha eski bırakıyorum.
2010 öncesinde çok güzel bir devri vardı türk sert metal müziğin. Ketum, Ziggurat, Deathroom, Decaying Purity, Cenotaph, Radical Noise, Thrashfire, Kronik, gibi çok klas bulduğum guruplar/projeler var. Kim diyor tam olarak bunu? :d Yeterince içerisinde olanlar bu gurupları da biliyordur mutlaka.