Merhaba bir mitoloji sever olarak bu konuda hiç başlık açılmadığını gördüm ve aklıma böyle bir fikir geldi. Mitoloji konulu belgeselleri bu başlık altında paylaşabilir, birbirimizden bir şeyler öğrenebiliriz. Ben başlıyorum.
Ne güzel konu olmuş bu böyle, linkler için de binlerce teşekkürler. Ben işin kitap kısmıyla meşgul oldum şimdiye kadar ama belgeselleri de en yakın zamanda izleyeceğim.
Burada mitolojiyi sevdiğini gördüğüm insanlar CosmicZion Zine okumayarak nereye varmak istemektedirler? Kendisi mitoloji odaklı bir fanzindir ve fantastik edebiyat ve uzay konularını da işlemektedir. Küçük duyuru. :>
Merhaba. @cosmiczionzine Twitter, Instagram ya da Facebook sayfasına açık adres, isim-soyisim ve telefon bilgilerinizi özel mesaj yoluyla gönderdiğiniz takdirde tüm sayıları basılı şekilde postalayabiliriz.^^
Önerebileceğin kaynaklar varsa bakmak isterim aslında. Bu tip konularda okuma yapmayı seviyorum.
Neil Gaiman’ın kitabını okudum, Nesir Edda’yı da almıştım birkaç ay önce, henüz okuyamadım gerçi, ama farklı anlatımlar varsa göz gezdirmek isterim.
Tüm dünya mitolojisi kabulümdür bu arada.