Merhabalar. Uzun süre sonra okudum ve yorum yapmadan geçmeyeyim dedim.
İkinci öykünüze de yorum yapmıştım. Sonrasında yazmamışsınız umarım sebebi eleştirilerimiz değildir.
Konu olarak çok güzel bir öykü. Ama bana göre olmasa da olur faktörler var. MO zaten başlı başına bir kötü iken bir de dede girmesi, babasının onu sevmemesi falan kısa öyküler için okuyana gereksiz ayrıntı sunmak gibi. O cümle var ama altı boş. Babası onu sevmiyor evet ama neden sevmiyor, ne yamış ona, vb gibi soruların cevabını alamadığımızda öyküden kopuveriyoruz. Piramit benzetmeleriniz biraz zorlama gibi. Aklınızda zaten var olan bir konuya sanki sonradan monte etmişsiniz.
Yazım yanlışlarınıza hiç değinmiyorum. Gerçekten oldukça fazla. Biraz dikkati birkaç fazla okuma ile önüne geçersiniz.
Küçük bir not. Üçüncü göz (yani sizin bakış açınız, anlatma diliniz) ile kız aynı dili kullanmamalı bence. Kız anlatırken daha samimi olmalı. Mekanik diyaloglardan kaçının.
Lütfen yazmayı bırakmayın ama. Henüz iki hikayenizi okudum ve tekniği hallettiğinizde güzel şeyler okuyacağımızı hissettiğim bir hayal gücünüz var. Sağlıcakla…